Amerika évek óta jelezte Önöknek, hogy a magyar útlevél biztonsági kockázatot jelent

2023. augusztus 03. 06:38

Milyen szigorításokat kell majd még elviselnünk az Ön kockázatos húzásai miatt?

2023. augusztus 03. 06:38
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Az amerikai kormány, miután évek óta jelezte Önöknek, hogy a különböző nemzetiségűeknek ellenőrizetlenül kiosztott egy millió magyar útlevél biztonsági kockázatot jelent, ezért vízumkorlátozást vezet be a magyar útleveleknél. Ilyen súlyos lépésre még nem volt példa. Az ember kénytelen elgondolkodni: milyen szigorításokat kell majd még elviselnünk az Ön kockázatos és ellentmondásos húzásai miatt? Egy nemzetközi felmérés szerint hazánkban az általános iskolából kikerült diákok fele funkcionális analfabéta. Közben az Ön államtitkára azt állítja, hogy a «baloldal hergelése miatt» távoznak a pedagógusok a tanári pályáról, mert szerinte bőven meg vannak fizetve. Van valami terve arra, ha szeptemberre valóban felmond 2.000 tanár?

De kérdezhetném azt is, hogy hogyan képzelik azt, hogy a gyógyszerészek helyett majd asszisztensek látják el a gyógyszerészi feladatot? Tavaly őszre ígért 4.000 határvadászból mára mindösszesen 1.400 fő állt, vagy állhatott szolgálatba, pedig igen alacsonyak voltak a feltételek, hiszen ők lényegében csak «betanított munkások». Van-e a helyzet megoldására valamilyen elképzelés, vagy továbbra is a szintén létszámhiánnyal küzdő rendőrséget, vagy a honvédséget kívánja tovább terhelni?

Feltűnt Önnek, hogy lassan Európa illegális szemétlerakója lesz az ország, s ebben nem egy vezető hivatalnoka – például Rogán egyik helyettese is – felelős?
74 milliárd forint ragadt az orosz kémbankban. Ezenkívül az a hír járja, hogy nem került vissza magyar tulajdonba a Lánc-híd melletti palota sem, amelyet ingyen adott át a frissen alapított banknak. Hogyan és mikor szándékozik ezeket visszaszerezni?”

Nyitókép: Facebook
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illibero
2023. augusztus 04. 07:25
Ez a kriptokommunista még él????
llnnhegyi
2023. augusztus 03. 17:27
Juszt,ha abbahagyod,hogy bejársz az Apró villába , Kádár János lefűrészelt fejét simogatni babonaból, azután megszólíthatod az MJK kormányát, írhatsz cikket stb. róla. Addig kuss a zsíros/mézes bödöntől!
MyOp
2023. augusztus 03. 17:16
Uborkaszezon a szerkesztőségben vagy be akadt a lemez Juszt elvtárnál, akiről meg kell mondani, hogy jobb lenne, ha elmenne vadai Ágnessel az erdőszélre makkot túrni.
masikhozzaszolo
2023. augusztus 03. 16:55
Azt meg nem értem, minek akar Amerika olyanokról adatot, akik nem akarnak Amerikába menni? Aki menni akar, ő maga megadja az adatait. És majd az itteni Pressman úr megkérdezi a belügyet, van e ilyen ember. Ha magyar útlevéllel akar Amerikába menni. Na de aki nem akar, ahhoz semmi köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!