2010 óta hány békés, baloldali tüntetést lehetetlenítettek el, tiltottak be?

2023. augusztus 11. 14:47

Fegyőr legnagyobb sérelme az elmúlt években mi lehetett? Kihűlt a kávéja, mert késett a metró egy tüntetés után?

2023. augusztus 11. 14:47
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Azok a balos felforgatók, amelyek folyamatosan diktatúrázzák Magyarországot, jól nézzék meg az alábbi képet: ilyen az, amikor egy államban elnyomás uralkodik és te az utcára mész, hogy a fennálló hatalommal szembeni ellenérzésedet - egyébként békés eszközökkel - megmutasd.

Jön a rendőr, jobb esetben kapsz tőle párat a tonfával és hazazavar, rosszabb esetben az államhatalom vegzál, nyilvántart, megfigyel, ellehetetlenít és előtte meg utána is megver.

Fegyőr legnagyobb sérelme az elmúlt években mi lehetett? Kihűlt a kávéja, mert késett a metró egy tüntetés után? Vagy Donáthnak? Hát Gyurcsánynak, Kunhalminak, Jakabnak?

Ezek létrehoztak egy párhuzamos valóságot a híveiknek, amiben röhögésmentesen azon ügyködnek, hogy magukat bátor ellenállóknak mutassák be és ezt sajnos viszonylag sok ember el is hiszi.

2010 óta hány békés, baloldali tüntetést lehetetlenítettek el, tiltottak be, ad absurdum vertek szét? Ne is menjünk el 1988-ig vagy 1989-ig, elég csak 2006-ig az összevetésben. Az egymillióan a magyar sajtószabadságért-félét? Az internetadósat? A szánkóégetőset? A köztévéhez vonulósat? A nincsmásikért protestálósat? A Karmelita előtti bohózatokat?”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. augusztus 16. 19:12
Ez fáj a legjobban a libsiknek, hogy nincs áldozat, nincs brutális rendőrség és vonulgathatnak amiből kiderül milyen kevesen vannak és a lánglelkű forradalmárokat már arcról ismeri minden tévénéző. Mind az ötvenet.
lendvaiildiko
2023. augusztus 12. 19:40
Fegyőr! Te csak maradj a rollermosásnál és csókoljon téged transzra a spanyol bináris táncos. Ti kicsi, borostás "államférfi"
blackorion93
2023. augusztus 11. 20:37
Aki azt állítja, hogy az Orbán kormányzása alatt ne lehetett volna megoldani egy tüntetést a rendszer ellen, az hazudik. Bár tény, hogy voltak gyerekes játszmák azért. Nem ez a vétke, hanem az, hogy régebben csupán hallgatott róla mint a sír, újfent már változott a stratégia. Tüntető Magyar diákok kapnak a köztévétől terrorista persektívát, ennek az eredménye az, hogy ti most itt boldog-boldogtalant le hazaárúlóztok.
Majdmegmondom
2023. augusztus 11. 17:51
Nyugi, mindjárt vége a Szigetnek, kicsókolózzák magukat egymással és visszatérnek rettegni, meg orbánozni. Addig olvasgasd ezt a sok bérkommentelő orbánfóbiás hernyó-trollt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!