Pumped Gabó volt a salgótarjáni Pont Ott Parti „arca”

2023. július 27. 16:52

Ráadásul fizetniük is kellett a felvételiző fiataloknak, ha részt akartak venni a rendezvényen.

2023. július 27. 16:52

Pumped Gabóval, a hazai trashműsorok egyik leghírhedtebb celebjével népszerűsítette a felsőoktatásba felvételiző fiataloknak szánt rendezvényét a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. (REMEK), a baloldali vezetésű önkormányzat cége – írja a nool. A helyiek megdöbbentek azon, hogy az exfelnőttfilmes, a sztárvilágban nem épp a műveltségével villogó férfit kérték fel a szerdai Pont Ott Parti arcának. 

Ezt a botrányt azzal sikerült megfejelni, hogy a máshol ingyenes programért itt 3-4 ezer forintos árat fizettettek a tinikkel. Hogy miként zajlott le a buli, arról a portál nem tud beszámolni, mert 

a rendezvényre csak a baloldali városvezetés televízióját engedték be, más sajtóorgánumot nem. 

A nool röviden bemutatja Pumped Gabó testépítő-influenszert, aki a 2015-ös Balaton Soundot követően robbant be a magyar köztudatba, miután mém lett a fesztiválon bemutatott gyúrós táncából. Azóta főként televíziós valóságshow-kban és celebműsorokban tűnik fel. 

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. július 28. 19:04
Miért kell a Madiner hasábjain foglalkozni ezzel az izomagyú pöccsel? Rendben, hogy uborkaszezon van, de azért van egy szint, ami alá nem kéne menni.
Dunhill67
2023. július 28. 16:31
ki ez?.....mondjuk annyira nem is érdekel
dupree
2023. július 28. 08:11
Ez az észkombájn mi a faxt keresett ott ? Egy ilyen debil ? Hát ha ez a köcsög tetszik a gyerekeknek tényleg gond van a fejekben.
DE JÓ
2023. július 27. 21:55
Miért nem inkább egy drag queen? Az még liberálisabb és demokratikusabb lett volna. :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!