Súlyos baleset a dunaújvárosi vasműben: életveszélyes állapotban vittek egy embert kózházba

2023. június 14. 12:13

Ütközők közé szorult egy férfi.

2023. június 14. 12:13
null

Életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba egy férfit a dunaújvárosi vasműből – számolt be az esetről a Dunaújváros Online. A portál információi szerint egy homlokrakodó vasúti kocsiról történő levétele során indult meg a vasúti kocsi, rajta két munkással; az egyiküknek sikerült oldalra leugrania, ám

a másik férfi a két ütköző közé szorult, és azok összenyomták.

A szerencsétlenül járt férfi súlyos, életveszélyes mellkasi sérülést szenvedett a baleset következtében. A portál forrásai szerint a munkahelyi baleset okainak és körülményeinek tisztázására vizsgálatot kezdtek, azonban hivatalos megerősítés még nem érkezett az esettel kapcsolatban.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
világbéka
2023. június 14. 20:25
Ennek hogyhogy megegyezik a neve a nemzetbiztonsági hivataléval? https://www.instagram.com/nbhsecurity/?hl=hu
KBA98
2023. június 14. 17:18
Ha jól emlékszem, anno történt már ott egy gyilkosság, persze véletlenül
budapesti
2023. június 14. 16:20
Baráti körömhöz tartozik egy idősebb cigány bácsi, akinek csak négy ujja van, mert egyet levágott a gép a gyárban. Eléggé hátborzongató élmény kezet fogni vele. Egyszer meg hátára folyt a vasműben az olvadt salak, de túlélte. "A fiúk a vasgyárban dolgoznak."
világbéka
2023. június 14. 13:43
Kié most a vasmű, miután meghiusult az ukrán résztulajdonos kajak einstandolási kisérlete több szekuritis bűnöző által?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!