Síneken fekvő fiatalt gázolt halálra a HÉV

2023. június 02. 21:13

A fiatal olyan borzalmas sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt.

2023. június 02. 21:13
null

Elgázolt csütörtökön kora hajnalban egy fiatalt a HÉV Budakalász és Békásmegyer között – értesült a 24.hu.  A portál szerint a húsz év körüli férfi a sínek között feküdt, amikor elütötte az érkező szerelvény. A fiatal olyan borzalmas sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt.

A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésre azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

***

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTVA / Bizományosi: Juhász Gábor

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frakk a macskák réme
2023. július 05. 21:30
Sohasem fekszenek az öngyilkosok, hanem mindig ugranak valami tereptárgy mögül, hogy a vonat ne tudjon megállni. Ha fekvés van, akkor már előzőleg odatették az elkövetők a magatehetetlen áldozatot. Csak így a rendőrségnek sokkal könnyebb.
Same
2023. június 03. 09:25
Aki öngyilkos akar lenni vegyen fel egy robbanó mellényt, és menjen el egy dk-s gyülésre! Amikor a bolgár tehén, és alkesz feri a színpadon van, akkor tegye meg, vigye magával őket is! Pusztuljon a férgese! Tegyen valami jót tyúkszaros életében!
simonvitéz
2023. június 03. 00:09
Isten nyugosztalja.
kunfia
2023. június 02. 23:56
"SZÜLETÉSNAPOMRA Harminckét éves lettem én - meglepetés e költemény csecse becse: ajándék, mellyel meglepem e kávéházi szegleten magam magam. Harminckét évem elszelelt s még havi kétszáz sose telt. Az ám, Hazám! Lehettem volna oktató, nem ily töltőtoll koptató szegény legény. De nem lettem, mert Szegeden eltanácsolt az egyetem fura ura. Intelme gyorsan, nyersen ért a „Nincsen apám” versemért, a hont kivont szablyával óvta ellenem. Ideidézi szellemem hevét s nevét: „Ön, amig szóból értek én, nem lesz tanár e féltekén” - gagyog s ragyog. Ha örül Horger Antal úr, hogy költőnk nem nyelvtant tanul, sekély e kéj - Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon taní- tani! 1937. április 11. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!