Már a mozikban vetítik a Honvédség új toborzófilmjét (Videó)

2023. május 26. 09:48

„Jó a Magyar Honvédséghez tartozni!” – írja közösségi oldalán Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

2023. május 26. 09:48
null

„Tudás, szakértelem, emberi tartás, bátor, fiatal katonák - jó a Magyar Honvédséghez tartozni!” – kezdi Facebook-bejegyzését a honvédelmi miniszter, majd úgy folytatja: „sokat teszünk azért, hogy katonáink ismertsége és elismertsége nőjön a társadalom körében. Toborzókampányunk filmje már látható a televízióban és a mozikban, de itt is megnézhetik!”

A kampányvideót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. május 26. 14:44
gyuribácsi toborzófilmjét lilike , meg hülyeházi forgatja.. minden héten
mokány
2023. május 26. 13:58
Nem írom pennával , fekete tentával , De szablyám élivel , ellenség vérivel ...... ( Zrinyi Miklós verséből van az idézet . )
tapasz
2023. május 26. 11:08
A békepárti Fidesz kormány háborúba vinné az onokákat? Ha Orbán tudna róla, biztos nem hagyná
Hekimeki
2023. május 26. 10:48
Rajta aki meg akar dögleni csak előre.............aki fegyvert fog az.....!!! Anno is szopatás volt most sem lenne más. Örülök hogy vége. Pont azt az időszakot vette el tőlem és sok ezertől ami a fiatalsága lett volna, hogy baszta volna szájba a jó Q anyját!!!!! akiknek meg tetszik ott a lehetőség és csókolom!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!