Kirepült a halálgömbből, súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nemzeti Cirkusz motorosa (VIDEÓ)

2023. május 19. 11:52

A baleset után azonnal mentőt hívtak.

2023. május 19. 11:52
null

Rémisztő balesetnek lehettek tanúi a Magyar Nemzeti Cirkusz társulat szolnoki előadásának nézői, amikor az egyik motoros kiesett a halálgömbből.

A halálgömb egy fémből készült rácsos gömb, amelynek belsejében hatalmas sebességgel keringenek a mutatványt bemutató motorosok. A produkció egy adott pillanatában a gömb kettényílt, és Egy Alice nevű motoros nő kirepült – idézi egyik olvasója beszámolóját a Blikk. Az, hogy a díszlet szétnyilt, a produkció része. Ettől sokkal látványosabb, ugyanakkor veszélyesebb is az előadás.

A baleset után azonnal mentőt hívtak, akik elvitték a sérültet. A nő medencesérüléseket szenvedett, de állapota már stabil – közölte a cirkusz.

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2023. május 20. 18:37
Aki nem tud úszni ne másszon fára mert elüti a villamos.
MyOp
2023. május 19. 22:50
Ezek minden évben elindulnak a szakadt motyójukkal és az alultáplált állatseregeikkel, hogy szórakoztassák a vidék Magyarországát. Az eszközparkot elnézve (mert "előadásra" azért nem járok), egyben egyfajta katasztrófa turista látványosságnak is beillenek. Aki például szeretne felvillanyozódni, kipróbálhatja a szigetelő szalaggal reperált dodgemeket. Érdekes, hogy még mindig van az ilyesmire igény. A tavaly, szintén Szolnokon, sikerült két elcsigázott törpeelefánttal telibefosatni az egész Auchan parkolót. Azt aztán széttaposta három koszlott kétpúpú teve . Végül szedték a sátorfájukat és ott hagyták az egészet emlékbe. Az idén meg itt ez a baleset, igaz most a változatosság kedvéért a Tesco mellett sátoroznak. Nagyon szerethetik a jászkun vármegyeszékhelyet, hogy ennyi meglepetést okoznak a gyerekközönségének, akiknek egy része ma a gyerekpszichológusnál kezdett.
Dr. Greta Grünberg
2023. május 19. 17:38
Értemetlen, komoly emisszióval és hangszennyezéssel járó, intellektualitástól mentes naftapazarló pszeudospektákulum. Ráadásul csak fehér férfiak vannak már megint a figyelem és az elismerés középpontjában! Aláfestő zenének meg ráadásul egy ciszheteró szkinhead-fej Kristálybolygó c. számát keverték alá. Se Kristályéjszaka, se Kristálybolygó nem kell.
Akitlosz
2023. május 19. 16:46
Ha már az állatokat kitiltották a cirkuszból ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!