Ajjaj: nem először éri szerencsétlenség Gyurcsány Ferencet – korábban a szaunája is kigyulladt már

2023. május 03. 15:50

Közúti balesetből sem ez volt neki az első.

2023. május 03. 15:50
null
Nagy Gábor
Nagy Gábor

Amint arról a Mandiner.hu beszámolt, szerdán reggel Gyurcsány Ferenc Skodájába belecsúszott egy autó a Margit hídon.

A volt kormányfő az ATV-nek elmondta, épp a Tisztelt Házba tartott, mikor véletlenül nekiment a mögötte közlekedő Suzuki. A DK elnöke szerint a mögötte közlekedő sofőr nem haladt nagy sebességgel, csak nem vette észre, hogy lelassult a forgalom. „Mind a ketten kiszálltunk, az úr egyből el is ismerte a felelősségét” – mondta a csatornának az országgyűlési képviselő, aki szerint mivel mindez a reggeli csúcsban történt, így abban maradtak, hogy telefonszámot cserélnek, később intézik a papírokat. Állítása szerint ez meg is történt azóta.

csak az autók karosszériái őrzik a koccanás emlékét” – mesélte Gyurcsány.

Nem ez volt az első balesete a politikusnak

Legalábbis ami a sajtóban megjelent híreket illeti: 2009 tavaszán Gyurcsány ugyancsak a parlamentbe tartott, de akkor még miniszterelnökként.

A Kormányszóvivői Iroda akkori tájékoztatása alapján a megkülönböztető jelzést használó kormányzati konvoj két autója épp az Árpád fejedelem útján száguldott, amikor a közeledő Audikat figyelmen kívül hagyó autós eléjük kanyarodott.

A kormányfőt szállító autó sofőrje, hogy elkerülje az ütközést, úgy döntött:

félrerántja a kormányt, a páncélozott autó pedig egy parkoló gépkocsiba hajtott.

A balesetben személyi sérülés nem történt, Gyurcsányt az előírásoknak megfelelően rögtön átültették a kísérő kocsiba, amellyel folytathatta útját.

Szűk egy évre rá kigyulladt a pártelnök szaunája

2010 márciusában arról érkezett a hír, hogy tűz ütött ki Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai házának szaunájában. Egy húszéves fiatalember enyhe füstmérgezést szenvedett, őt a tűzoltóság doktorszolgálata a helyszínen ellátta, írta az MTI, hozzátéve,

hogy a politikus és felesége, Dobrev Klára nem voltak otthon.

A volt kormányfő azt mondta ekkor: egy egyszerű háztartási baleset történt, majd köszönetet mondott a tűzoltóknak a gyors- és szakszerű munkáért.

Nyitókép: MTI / Beliczay László

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2023. május 04. 12:26
Feri, vigyázz magadra, szükségünk van rád 2026-ban a 2/3-hoz!
formaegy
2023. május 04. 08:20
Ilyen az amikor egy alkoholista autóba ül. Ha sofőrje vezetne akkor is ez történne, mert a Gyurcsány pofájából áradó alkoholbűz őt is elkábítaná.
Páter Gregor
2023. május 03. 19:05
Hornon is túltesz? Már életében városrészt neveztek el róla: SZEMLÖVŐ-HEGY?
Páter Gregor
2023. május 03. 18:56
"a gyors- és szakszerű munkáért" Eddig még nem hallottam, hogy létezne ilyen szó: 'gyorsszerű'.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!