Orbán Viktor: Nagycsalád, nagy találkozás (VIDEÓ)

2023. április 29. 17:36

Videón, ahogy a miniszterelnök és családja találkozott Ferenc pápával.

2023. április 29. 17:36
null

Ferenc pápa magyarországi látogatásának első napján Orbán Viktor miniszterelnök és családja is találkozott a Szentatyával.

Pénteken az eseményről csak egy fotó került fel a kormányfő Facebook-oldalára, amelyhez annyit írt kísérőszövegnek:

„Nagycsalád, nagy találkozás”

Szombaton újabb kulisszatitkok derültek ki a találkozásról, immáron egy videóból. A felvételen többk között az látható, hogy miként érkeztek meg az Orbán-család tagjai a nagy eseményre, miként telt a látogatás és azt is nyomon követhetjük, hogy miként álltak össze egy közös fotóra. A videó hangulatát továbbemeli az olaszos aláfestő zene.

A videóhoz Orbán Viktor annyit írt:

A felvételt alább tekinthetik meg:

A miniszterelnök egy másik bejegyzést is szentelt a  pápával való találkozás kulisszatitkainak. A fotón Annus nevű unokájával látható, a fényképre pedig a „Boldogság” felirat került.

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Istók3
2023. április 29. 22:11
Ez a videó tragikus. Orbán elvesztette a kapcsolatot a családjával.
Lord Vader
2023. április 29. 21:05
Megint elvitte a közjószágait? Elég ebből a személyi kultuszból. Ha a pápa tudná ennek a famíliája mennyit lopott össze.
jánosbácsi
2023. április 29. 20:46
Csendesebben vigadjatok. Karácsony Gergely családjával is találkozott Ferenc pápa. Ferenc pápa ukrán menekültekkel és a magyarországi orosz ortodox egyház vezetőjével is találkozott . A pápa komolyan gondolja a békés együttélést.
Proxima Centauri
2023. április 29. 20:01
Mosolyogni gyerekek, megyünk kolbászolni.... Mosolyogni gyerekek, megyünk pápázni.... Isten, haza, család! Bor, búza, békesség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!