Több felelőtlen autó is elindult a forgalommal szemben a mentősávon az M1-esen történt baleset után (VIDEÓ)

2023. március 13. 14:07

Akár még nagyobb katasztrófa is történhetett volna.

2023. március 13. 14:07
null

Egy Telex által közzétett videón jól látszik, hogy a szombati M1-esen történt tömegkarambolt követően – a sorban állást megunva – több autó is visszafordult a mentőknek hagyott üres sávon.

A portálon szerint eközben már zajlott a mentés, sorra érkeztek a rendőrök, mentők, így további balaesetek és még nagyobb szerencsétlenség is történhetett volna.

„Kizártnak tartom, hogy ezt abban az időpontban bárki is hivatalosan engedélyezte volna nekik. Ez még bőven az előtt történt, hogy a rendőrség a kocsisor végéről szép lassan visszafejtve hivatalosan megfordította az autókat és legközelebbi felhajtónál leterelte a forgalmat az 1-es főút felé” – írta a lap olvasója, akitől a felvétel származik.

Nyitókép: YouTube

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2023. március 13. 22:59
Na, megvan az ideológia, miért lehet, sőt kötelező szabálytalankodni, meg hülye élhetetlen, aki szabálykövető. Furcsa, hogy "meralölö" itt nem jött elő. Majd fog. :P Indul mozgalom, hogy minden autóban legyen kötelező tartozék az autópálya korlátbontó villáskulcs csomag?
zakar zoltán béla
2023. március 13. 15:51
A DeKagramm szerint Mészáros Lőrinc a bűnös...
need-info
2023. március 13. 14:54
"Ez még bőven az előtt történt, hogy a rendőrség a kocsisor végéről szép lassan visszafejtve hivatalosan megfordította az autókat és legközelebbi felhajtónál leterelte a forgalmat az 1-es főút felé" Azt hiszem ez elkerülhető lett volna, ha a rendőrség egy kicsit gyorsabban beavatkozott volna, az embereknek elfogy a türelmük. Természetesen helytelen amit tettek, de az se megoldás, hogy lezárják az utat 5-6 órára.
darázs
2023. március 13. 14:34
műbalhé a leállt autók legalább olyan veszélyesek mint az óvatosan kimenekülők miért kellene megfelelési kényszerből hülyének lenni? van egy másik videó is ahol a szallagkorlát megbontásával menekülnek és az még ennyire se veszélyes de a mocsokmédia azon is szörnyülködik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!