Bayer Zsolt a brit szakértőnek: És ez a gazember vajon kinek a hasznos idiótája?

2023. február 25. 15:51

Mark Galeotti szerint Orbán „Putyin hasznos idiótája”. Bayer kontrázott.

2023. február 25. 15:51
null

Ahogy arról a Mandiner korábban már beszámolt, egy interjúban Mark Galeotti Oroszország-szakértő elárulta a véleményét a magyar miniszterelnök orosz megítéléséről. Mint mondta: „Orbán munkája nagyon hasznos az oroszoknak, hiszen egy zavaró erő az egyesített Nyugaton, és fontos beszédtémát is ad, főleg most, hogy az orosz média minden olyan bizonyítékot megragad, ami a Nyugat egységének összeomlására utalhat. Minden olyan alkalom,

A szakértő szerint azonban Orbán Viktor nem kifejezetten népszerű Oroszországban. Ettől függetlenül szerinte „ő egyfajta hasznos idióta számukra, semmi más.”

Mark Galeotti szavaira Bayer Zsolt is reagált. Blogján azt írja:

– írta.

Nyitókép: Facebook

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2023. február 26. 11:22
A fényképen egy öntelt, problémás ember dülleszti fel a fejét. Senki sem jogosította fel, hogy minősítse a magyar miniszterelnököt, így akar valami figyelmet megszerezni, mert egyébként a fasorban sincs. Bayer még finom volt ehhez a köcsöghöz. (A brit szakértők nagyon tudnak szakérteni.:-))))
Kamcsatka5
2023. február 26. 10:48
Az égő csipkebokrosé, onnan eredetezhető a küldetése!
tapir32
2023. február 26. 06:47
Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! A magyar kormány az ukrán népet támogatja! A háborút nem támogatja a magyar kormány! Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyver szállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. A háború és a szankció pártiak Putyin szövetségesei! Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán gazdagodnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert, azt hiszik, hogy ha az USA és jó pár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi. A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
tűzből jöttem
2023. február 26. 02:27
Protoprimo, a szadistá disznó túl hízelgő rad es stílusodra. A prosztó proli ütősebb választás lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!