Fejbe lőtte magát egy légpuskával egy tízéves gyerek Budapesten

2023. február 06. 19:35

A fiú a kertben játszott, az apja pedig a házban tartózkodott, amikor a baleset bekövetkezett. 

2023. február 06. 19:35
null

Fejbe lőtte magát apja légpuskájával egy tíz év körüli gyerek a XVII. kerületben – számolt be a Metropol. A fiú a kertben játszott, az apja pedig a házban tartózkodott, amikor a baleset bekövetkezett. 

A férfi csak akkor tudta meg, hogy mi történt, amikor a gyerek bement, rosszullétre panaszkodott és hányt. A férfi elvitte az édesanyjához, aki végül mentőt hívott hozzá.

Az apa azt is elmondta a lapnak, hogy a gyerek már jobban van, de a biztonság kedvéért még benntartják a kórházban.

A Metropol kereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot az ügyben, amely a válaszában megerősítette, hogy a „XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy 48 éves férfit”.

Nyitókép: MTVA / Bizományosi: Juhász Gábor

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apa1964
2023. február 07. 00:34
Én 6 évesen már légpuskáztam (1970)! A szomszéd gyereket sokszor meg lőttem (a szeme a mai napig ép), a kakasukat is fazékba kényszerítettem, de saját magam egyszer sem sikerült eltalálni. Gellerből soha nem vissza felé pattan a töltény! Ólomból van, ellapul és le esik a földre, ha merőlegesen találod el a célpontot. Ez a hír valahol sántít.
JMoflicheque
2023. február 06. 19:59
Jó hosszú keze lehetett annak a "gyereknek", hogy ezt meg tudta csinálni.
Gullwing
2023. február 06. 19:49
Miért játszik egy 10 éves légpuskával?
világbéka
2023. február 06. 19:47
Gratulálok a proletár apukának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!