„Nem szeretem az ilyen egész pályás letámadásokat” – így menekült a kamera elől a fiatal fiúval „kavaró” óbudai tanár (VIDEÓ)

2023. február 15. 11:19

Bite Zsolt korábban azzal dicsekedett, hogy egy 15 éves szeretője van.

2023. február 15. 11:19
null

Arcát eltakarva menekült el a Metropol munkatársai elől az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola LMBTQ-aktivista tanára, aki gyorsan egy buszra szállt, hogy ne kelljen válaszolnia a feltett kérdésekre – számolt be a lap, amely egy videót is bemutatott az esetről:

A lap kiemeli: Bite Zsolt kapucniját mélyen a szemébe húzva, napszemüvegben, sállal, sőt egy maszkkal takarva az arcát lépett ki az utcára. A portálon felidézik: a tanártüntetések szervezésében is élen járó férfi nemrég egy videóbejegyzésében 

azzal dicsekedett, hogy egy 15 éves fiúval, a saját tanítványával tart fenn szexuális kapcsolatot, ami szerinte egyáltalán nem vet fel kérdéseket. 

Később egyébként a Blikknek azt mondta: valóban van egy 15 éves fiú ismerőse, de csak viccelt azzal, hogy szexuális kapcsolatban állnak.

A Metropol munkatársai most arról kérdezték Bite Zsoltot, tényleg helyénvalónak tartja-e, hogy egy 15 éves kiskorúval folytat szexuális viszonyt. Az aktivista azonban teljesen elzárkózott a válaszadástól. Sőt, menekülőre fogta a dolgot, inkább „ötletszerűen” egy buszra szállt fel, hogy ne kelljen a kérdésekre felelnie, írja a lap. 

Őt mint LMBTQ aktivistát ingyen védelmezik

Pedig néhány napja a közösségi oldalán a diákjait rendszeresen LMBTQ-propagandával befolyásoló tanár még teljes nyíltsággal dicsekedett sokakban megbotránkozást kiváltó szexuális életével.

– mondta a saját maga által készített provokatív videóban, a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt Bite Zsolt. Sőt még azzal is eldicsekedett, hogy aki emiatt őt feljelenti, annak „inge, gatyája rámegy a perre”. Kijelentette, hogy őt, mint LMBTQ-aktivistát ingyen védelmezik olyan szervezetek, mint a TASZ, az Amnesty International, a Helsinki Bizottság és bármikor kimenti őt a tanártüntetéseket szervező Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Ezek a szervezetek később tagadták, hogy kapcsolatban állnának a pedagógussal.

Nyitókép: Képernyőfotó / Metropol

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. február 18. 13:41
Nekem ezzel az állatias pedofillal nincs különösebb bajom, csak egy erekcióban lévő hangya fütyi. Még pedig az, hogy ez a nem ember hanem pedofil állat anyja magzat vizében nem úszkáltak piranják kellő számban, továbbá amikor az anyja ezt takony halmazt világra s@arta nem volt az anyja 3,14csájába szecska vágó, mert akkor ezzel fehérje halmazzal nem kéne most foglalkoznunk.
loci__
2023. február 18. 13:39
Nekem ezzel az állatias pedofillal nincs különösebb bajom, csak egy hangya f@sznyi. Még pedig az, hogy ez a nem ember hanem pedofil állat anyja magzat vizében nem úszkáltak piranják kellő számban, továbbá amikor az anyja ezt takony halmazt világra s@arta nem volt az anyja 3,14csájába szecska vágó, mert akkor ezzel fehérje halmazzal nem kéne most foglalkoznunk. Amit ide írtam az a törölt kommentem ismétlése, hogy öntsünk tiszta vizet a pohárba.
loci__
2023. február 18. 13:16
Ki a f@szom és milyen alapon törölte a kommentemet. Szégyelljék már el magokat az ilyen lmbtq-s állat mellé álló vélemény terroristák!!!!
erdei nyezega
2023. február 17. 20:41
ez a hulladék egy égetnivaló pszihopata......eltüzelném
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!