Honvédelmi miniszter: A Gidránok a paripáink, akik Magyarország békéjét védik (VIDEÓ)

2023. január 26. 16:23

A Kaposváron összeszerelt modernkori Gidránokon korszerű radar- és fegyverrendszerek is helyet kaptak.

2023. január 26. 16:23
null

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter egyik legutóbbi videójában ismét leszögezte, hogy „a veszélyek korszakában a béke mellett köteleződött el Magyarország.” Majd azzal folytatta, hogy „ahhoz, hogy a békét fenn tudjuk tartani,

 A tárcavezető Kaposváron járt, ahol a Gidrán névre hallgató páncélozott harcjárműveket szerelik össze.

Elhangzott, hogy a gidrán egy régi magyar huszárlófajta, amely nagy csontú, erős és nagy teherbírású. Ennek a fajtának „a modernkori utódai lesznek ezek az összkerék meghajtású, páncélozott harcjárművek, amelyeken komoly fegyverrendszerek, kamerarendszerek, radarrendszerek vannak” – derült ki a videóból.

– zárta gondolatait Szalay-Bobrovniczky.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezilluzionista
2023. január 27. 12:50
Biciklisegységekislesznek?
csjanos
2023. január 27. 12:19
....helyes...az élőerő ellen jó....de a rakéták ellen,tankok ellen bizony nem...
tartarossz.blog
2023. január 26. 22:55
Egyszerűbb lett volna az ukránokkkal közölni az igazságot, hogy nem politikai okokból, hanem azért nem küldünk korszerű modern fegyvereket nekik, mivel nekünk is csak kőbaltáink vannak a fegyverraktáron.
erdei nyezega
2023. január 26. 20:27
ez még kevés!.........turbólézer, egy komoly 500 ezres droid sereg mágneses védőpajzzsal, egy ezred X szárnyú vadász, 100 000 szuperkiképzett katona csúcs fegyverzettel.....néhány homokkúszó...... hát...egyenlőre ez elég lenne elsőre..........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!