Mikulás igazoltatta az autósokat Békéscsabán

2022. december 06. 19:30

Az alkalmi rendőr a felnőttek arcára is mosolyt csalt.

2022. december 06. 19:30
null

A Mikulással tartottak közúti ellenőrzést december 6-án, kedden a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai – számolt be a beol.hu.

Szombati Andrea, a rendőrség szóvivő a helyszínen elmondta, a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság minden évben szervez egy Mikulás-akciót, ami egy tervszerű, egészéves program része. 

A szóvivő a portálnak hangsúlyozta, hogy

jelenleg az elsőbbségadás elmulasztása vezet a baleseti okok között,

erre pedig fel kell hívniuk a figyelmet, illetve arra kell törekedniük, hogy minél kevesebben sérüljenek meg az utakon. Ezért is igyekeznek a közúti ellenőrzéseken kiszűrni a forgalomból a magukra és másokra is veszélyt jelentő szabálytalankodókat– magyarázta.

A keddi alkalom azért volt különleges, mert ezúttal inkább a járművezetőkkel való beszélgetésre törekedtek. Ráadásul a szolgálatra Mikulás is elkísérte a rendőröket, aki megajándékozta azokat a sofőröket, akik a szabályokat betarta közlekedtk.

Mint kiderült a Mikulás napközben ugyan kevés gyermekkel találkozott, ám a felnőttek arcára is mosolyt tudott csalni – írta a beol.

Nyitókép: Für Henrik/beol.hu

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zalailáma
2022. december 06. 20:47
Pontosítsunk: nem a Mikulás, hanem a Télapó. Jó lenne már fölébredni, és évről évre nem benyalni ezt a globalista–kapitalista–kommunista szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!