Győr polgármesteréről neveztek el tanuszodát a Kétfarkúak

2022. november 05. 13:35

Dézsi Csaba András korábban elmondta, hogy ő a Mosoni-Dunában tanult meg úszni.

2022. november 05. 13:35
null

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt győri csoportja névadó ünnepség keretében, alapkőletétellel reagált Dézsi Csaba András polgármester egyik Indexben megjelent  kijelentésére. Dézsi ezt nyilatkozta: „Lehet azt mondani, hogy eljött a világvége: bezártuk a győri uszodákat! Ennek tényleg akkora tragédiának kell lennie a folyók városában? Én annak idején a Mosoni-Dunában tanultam meg úszni nyáron, télen pedig korcsolyázni.”

Erre a kétfarkúak

Dézsi Csaba András polgármesterről neveztek el a győri Aranypart általuk kijelölt szakaszán „tanuszodát”.

Ezt írják: „Tegnap egy sajtótájékoztató keretében átadtuk Győr működő városi tanuszodáját, ahol, miként a névadó, bárki más is megtanulhat úszni. A lakosság nagy örömmel birtokba vette, használja mindenki bizalommal, csak legyen nála szíverősítő.”

Kép forrása: facebook

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rodolfo
2022. november 05. 21:30
Ugyan, ez ártalmatlan vicc. Elég szellemes és szerintem tényleg ártalmatlan. Jobboldaliként én is röhögtem rajta egy kicsit. Remélem Dézsi is röhög majd rajta és a kétfarkúak is megveregethetik a saját hátukat, mert talán ez az egy tényleg vicces dolog amit ezek eddig csináltak.
Esox606
2022. november 05. 19:57
Hát nagyjából ennyit lehet tőlük elvárni!
Házam Hazája
2022. november 05. 18:46
Azért jó dolog, hogy nem Brüsszelben szidják a magyarokat :)
bandee1
2022. november 05. 16:56
Ez nem testszégyenítés veletlenul?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!