Márki-Zay elszabadult: azért hibáztatja a Fideszt, mert „elzárja az ellenzék elől a külföldi pénzcsapokat”

2022. október 12. 10:38

A baloldal korábbi miniszterelnök-jelöltje az ATV esti műsorában háborodott fel amiatt, hogy az ellenzék nem kaphat külföldről kampánypénzt.

2022. október 12. 10:38
null

Márki-Zay Péter az ATV esti műsorának volt a vendége, ahol szóba jött a külföldi kampányfinanszírozás témája is, ugyanis az idei országgyűlési választásokat megelőzően az ellenzék az Egyesült Államokból kaphatott pénzügyi támogatást. Márki-Zay Péter azt mondta korábban, hogy mivel a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem párt, ezért a szervezet nyugodtan elfogadhat külföldről érkező pénzeket.

Kedden este a hódmezővásárhelyi városvezető kijelentette, telefonon beszélt Sas Zoltánnal, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnökével, akinek elmondta, hogy 

az ellenzék feladata a fideszes illegális kampányfinanszírozást megállítása, a Fidesz célja pedig, hogy az ellenzék legális kampányfinanszírozását elzárja. 

Márki-Zay Péter ezek után arról beszélt, hogy Orbán Viktor legnagyobb ellenfelei Soros, Simicska, valamint a norvég állam voltak, ugyanis azt azonosították be, hogy 

A polgármester szerint a Fidesz már elzárta az ellenzék elől a magyarországi támogatást, és most arra készülnek, hogy a külföldivel is ugyanezt tegyék. 

–  fogalmazott Márki-Zay.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2022. október 13. 11:42
Idióta
Ekeke
2022. október 12. 14:33
"Sas Zoltánnal, a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnökével" Hiába,csak úgy tombol a diktatúra négy fideszes kétharmad után..
Ninini
2022. október 12. 12:28
Fletó mellett ez a gyöki a Fidesz aranytüsszentő szamara.
JMoflicheque
2022. október 12. 12:03
Nem a pénzt kellene a fajtádtól megvonni, hanem a levegőt!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!