Orbán Viktor: Magyarország megbecsüli honvédeit! (videó)

2022. október 17. 09:48

„Az önkéntesek jelentik a hidat a civilek és a hadsereg között” – hangsúlyozta beszédében a miniszterelnök.

2022. október 17. 09:48
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a magyar kormányfő szombaton részt vett az önkéntesek eskütételén Budapesten.

Az eseményről hétfőn egy rövid videót is közzétett, amelyben beszédének azon részét emelte ki, amelyben arról szólt a frissen esküt tetteknek, hogy a „szolgálatukat nehéz idők közepette vállalták.”

Majd azzal folytatta, hogy „a tudás, amit megszereznek, nemcsak háborúban lesz majd hasznos.

„Az önkéntesek lesznek azok a magyar katonák, akikkel az emberek a legtöbbet találkoznak” – tette hozzá a miniszterelnök. 

Decembertől újabb toborzókampányokat indítanak

„A kiképzés során elsajátított fegyelem, együttműködési készség, csapatszellem és rátermettség példával szolgál mindannyiunknak, s ez a példa sok helyre jut majd, és talán gyökeret is ver” – tekintett a jövőbe Orbán Viktor.

Ezt követőn bejelentette, hogy még idén decembertől újabb toborzókampányokat indítanak, hogy „mindenki, aki személyes hivatását a haza védelmében akarja megtalálni kellő megbecsültség és presztízs mellett, a legmodernebb felvértezve magyar honvédnek állhasson.

 – fogalmazott a miniszterelnök.

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az önkéntes katonai szolgálatot vállalók eskütétele, valamint a Lynx KF41 harcjárművek átadása alkalmából tartott ünnepségen a Petőfi Sándor Laktanyában. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tóth Zoltán
2022. október 17. 12:33
Orbán Viktor és a fasiszta sleppje egyetlen egyszerű lépéssel nagyságrendeket javíthatna Magyarország védelmi-biztonsági helyzetén: az azonnali L E L É P É S S E L ! (Lehetőleg a gondosan előcsomagolt nemzeti vagyont - így a totálisan ellenőrizhetetlen aranytartalékot - hátrahagyva.) A tekintetes aranykalászos seggnyaló tábornoki-tiszti siserehad pedig, levetve érdemtelenül bitorolt gúnyáját, megpróbálhatna végre őszinte önkritikussággal szembesülni eddigi ámokfutásuk kiábrándító eredményével. ENNEK A BRANCSNAK NE VONULJON BE SENKI SEM KATONÁNAK - VESSZEN A ZSARNOK! #forradalmat
jánosbácsi
2022. október 17. 12:28
Orbán Viktor katonásdit játszik ahelyett, hogy kormányozna.
Trombitás Keresztély
2022. október 17. 12:21
Emberek! Ne hagyjuk, hogy Márki-Zay Péter besorozza, és háborúba küldje a magyarokat! Mi a béke pártján állunk! Nem kérünk semmilyen hídépítést a hadsereg és a háború felé! Békét akarunk! Nem pöffeszkedő tábornokokat és háborús retorikát!
vajda
2022. október 17. 11:53
A kormány minden intézkedése megmagyarázható a lopás, az öncélú szemétkedés és a dilettantizmus megfelelő kombinációjával. Nincs kivétel. Ha elsőre nem nyilvánvaló egy kormányintézkedés indítéka, akkor lopni akarnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!