Orosz darálás, amerikai kampánypénzek és gyurcsányi árnyékkormányzás – itt a Reakció Plusz

2022. szeptember 23. 09:00

Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal Megadja Gáborral, Kacsoh Dániellel és Szilvay Gergellyel.

2022. szeptember 23. 09:00
null

***

Milyen következményei lehetnek Putyin bejelentésének a részleges mozgósításról? Maradt-e bármi esély a békére? Hogyan vészeli majd át az európai társadalom a közelgő telet? Kinek üzen a gyurcsányi árnyékkormány? Ezekről is szó esett a Mandiner e heti kibeszélő podcast-adásában, melynek vendége ezúttal Megadja Gábor eszmetörténész, a Századvég elemzője volt.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deovolente
2022. szeptember 23. 11:00
Mindenképpen meghallgatom, szeretem a reakció pluszt, igaz Megadja helyett Kohán Mátyással. Két dolgot kérek Megadja úrtól, hátha olvassa: 1. A Hajóágyúban ne beszéljenek már olyan vállalhatatlanul ocsmányan. Komolyan, mintha egy libsi romkocsmában ülnék. (Ezért is bízom benne, hogy marad a Hajóágyúban, és nem lesz a reakció plusz állandó vendége.) 2. Szintén Hajóágyú: hagyjanak már békén minket, protestánsokat. Nem értem, miért kell minket piszkáni? Mély tisztelettel: egy (volt) Hajóágyú, és (jelenleg) Reakció Plusz hallgató
mamarizsa
2022. szeptember 23. 10:19
Szánalmas, közpénzből kitartott orbanista bohócok.
zakar zoltán béla
2022. szeptember 23. 09:53
CIA ZEUSZ
Halder
2022. szeptember 23. 09:50
Jó kis beszélgetés volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!