Rezsitámogatási program indul Székesfehérváron

2022. augusztus 02. 15:54

A jogosultak körét szociális alapon határozzák meg, elsősorban családi helyzet alapján.

2022. augusztus 02. 15:54
null

„Rezsitámogatási programot indítunk a szociálisan rászoruló fehérváriak számára” – jelentette be Facebook-oldalán Cser-Palkovics András. A polgármester hozzátette: a támogatási program részleteinek kidolgozása folyamatban van.

A program során a gázszámla és a villanyszámla összegéhez való hozzájárulást lehet majd igényelni természetbeni juttatásként, tűzifa beszerzéséhez is lehet majd egyszeri, nagyobb összegű támogatást igényelni. A jogosultak körét szociális alapon határozzák meg, elsősorban családi helyzet alapján.

„Úgy vélem, hogy erkölcsi kötelessége az Önkormányzatnak, a helyi közösségnek a józan kereteken belül, gazdasági lehetőségeink szerint – legalább a legnehezebb, téli időszakban - segíteni a legelesettebb embertársainkon. A rezsitámogatási program ezt a célt szolgálja majd.” – írja bejegyzésében Cser-Palkovics András.

Nyitókép: Facebook

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2022. augusztus 02. 17:33
Szuper, de ne alanyi jogon járjon, hanem rászorultság szerin
Isten jobb keze
2022. augusztus 02. 17:07
Ha Orbánék kevesebbet loptak volna, akkor most nem lenne erre szükség! De hát nem.. többet loptak, mint amennyi volt! Ezért szopnak elsejétől a fideszesek is!
bettike
2022. augusztus 02. 16:38
ez a polgármester dolgozik és mindent elkövet hogy a város lakosságának jó legyen.
Sany Xepi
2022. augusztus 02. 16:37
Gelgely is megígérte már egy éve. Ígérni pedig mindig is tudtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!