Rengett a föld Magyarországon

2022. július 28. 21:22

A műszerek a Richter-skála szerinti 2,5-ös erősségű földmozgást észleltek.

2022. július 28. 21:22
null

Földrengés volt Miskolc és Eger között, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kács közelében csütörtökön, a műszerek a Richter-skála szerinti 2,5-ös erősségű földmozgást észleltek – közölte a katasztrófavédelem az ELKH Földfizikai és Űrtudományi Intézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórumának tájékoztatása alapján.

A földrengést, amely 17 óra 22 perckor, két kilométeres mélységben volt, a lakosság érzékelte. Károkról a katasztrófavédelemhez egyelőre nem érkeztek bejelentések.

(MTI)

Nyitókép/illusztráció: Masanobu Nakatsukasa / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. július 29. 15:10
Senki nem tudja, hogy mi van a föld alatt!!!!!! Hány folyó száradt ki, hány barlang teteje maradt támasz nélkül a víz eltűnésével, hány oszlop omlott össze?? Ezt kellene kutatni, nem a genderlelkek beteg bolyongásait gendertesteikben!!!! Ha nem kutatjuk ezt, egyszercsak települések, hegyek, folyók tünnek el és később a felszín nagy része!!!!
nick89
2022. július 29. 09:23
Nem rengett, de már megmozdult.... Nemsokára azt is megtanulhatjátok, hogy a víz az úr!
Da Vinci
2022. július 28. 22:18
Berg Dániel szólt már? ,,Az imént tapasztalt földrengés lehetséges okait vizsgáljuk, kérem maradjanak nyugodtak és bizonyosodjanak meg hozzátartozóik biztonságáról. Tájékoztatni fogjuk Önöket amint többet tudunk.”
Dr. Greta Grünberg
2022. július 28. 22:17
A zsidó Földanya figyelmeztetett, eddig és ne tovább! Nem volt elég az aszály, még a barna esőre is szomjúhozunk, mi magyarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!