„A kormányprogramot ma már rezsiemelésnek hívják” – fejtette ki a DK-s Barkóczi Balázs

2022. július 27. 14:36

A párt szóvivője szerint Orbán Viktor egy alternatív valóságban él.

2022. július 27. 14:36
null

„A rezsicsökkentésnek vége, Orbán Viktor kormányprogramját ma már rezsiemelésnek hívják” – jelentette ki a Demokratikus Koalíció szóvivője. Barkóczi Balázs szerdai, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy

a miniszterelnök és Fidesz egy alternatív valóságban él.

Az ellenzéki politikus magyarázatként hozzátette: a kormányfő azt írta ki a Facebook-oldalára, hogy

Orbán Viktor ezt azok után mondja, hogy augusztus elsejétől az áram árát a kétszeresére, a gázét pedig hétszeresére emelte. A kormányfő a választás előtt fűt-fát hazudott az országnak, majd a választás után brutális megszorítócsomagot vetett ki – mondta Barkóczi Balázs.

(MTI)

Nyitókép: atv.hu

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sorted87
2022. július 27. 17:39
Hát a köcsög cigány semmi mással nem kampányolt csak azzal hogy a rezsicsökkentés az szent! Erre megszopatta az összes nyomorékot aki rá szavazott :D de ahogy a katát is ő találta ki most őket is megszopatta. De szerencsére a birka az rövid eszű a következő választásokig elfelejtik
amca
2022. július 27. 17:26
Böfögj, marha, Röfögj disznó democsok. Láttam, a 900 huffos benzinből tankoltál. Gondolom a zuckert is 1000 huffért veszed. Meg az áramot 170 huffért. Kellesz nekünk az 5,ÖTÖDIIKKKKKK ,két háromhoz. Barkóczi baromez.
njohn
2022. július 27. 16:58
Bizony ám !!! A DK-s agyatlanság szerint meg a 2008-as CSŐD az Magyarország megerősödése volt... A 2006-os rendőrattack meg szimpla majális...
kulakman
2022. július 27. 16:21
Rezsiügyben aztán autentikus személyhez fordúlhat az úr, "nem kell félni nem fog fájni" ez a rendszerváltás legotrombább mondata, vajon ki mondhatta??????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!