Hont: Csodás, hogy Boldogkői Zsolt hív ki vitára, és neki vannak feltételei

2022. május 28. 19:46

Hont András a koronavírus-járvány kapcsán különbözött össze Boldogkői Zsolttal, aki most vitára hívta a publicistát.

2022. május 28. 19:46
null

Vitára hívta Hont Andrást pénteken Boldogkői Zsolt. A két fél korábban a koronavírus-járvány, egészen pontosan azon belül is az úgynevezett svéd modell kapcsán különbözött össze. Erről részletesebben itt olvashat.

Boldogkői közösségi oldalán hívta vitára a kérdés kapcsán Hont Andrást, ehhez pedig három feltételt szabott Hontnak: 

  1. „abbahagyod a személyem elleni támadásokat
  2. kulturált hangnemben kommunikálsz a beszélgetés során
  3. a beszélgetés elején elismered, hogy gyakran ’erős szavakat’ használtál velem kapcsolatban (nem bocsánatkérés)”

Válaszában Hont azt írta: „a kora októberi időpont pedig kissé távolinak tűnik így májusban, bár, gondolom, addig még sokat kell kirándulni az erős forintért”.

Az én feltételeim: azt csinálsz, amit akarsz, meg én is”

– zárta bejegyzését a publicista.

 

Fotó: Boldogkői Zsolt, Wikipedia

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2022. május 30. 16:49
Én egyébként nem hiszem, hogy ez a szarházi (aki egyébként követelte a kötelező COVID oltást) felvenné az oltást - szerintem professzori jogon kisunyizza.
Rugo
2022. május 29. 22:07
"Óvakodjunk a vírusszakértőktől! Fricz Tamás " https://magyarnemzet.hu/velemeny/2022/05/ovakodjunk-a-virusszakertoktol Óvakodjunk Boldogkői Zsolttól! Amikor Karikó belengette a gyermekek COVID oltását a hazai immunológia két nagy tekintélye máris alábazsevált. Rohadékok ezek mind akik a Big Pharma zsebéből kandikálnak ki!
Rugo
2022. május 29. 19:16
Az itt kommentelők nem értik, ill. nem akarják érteni, azt az egyszerű tényt, hogy egy újonnan bevezetett gyógyszert, vagy oltóanyagot száz és száz irányból vizsgálni kell, mielőtt kijelentjük, hogy ezekben az esetekben biztonságosnak tekinthető, ilyen esetekben (betegség jelenléte esetén) legyünk óvatosak, vagy ne alkalmazzuk. És ezekben a klinikai vizsgálatokban már a gyógyszer vagy oltóanyag kitalálójának, üzleti forgalmazójának semmi szerepe nem kellene, hogy legyen - ami sajnos itt nem így volt. Ez a részletes vizsgálat a (gén)módosított mRNS oltóanyagoknál nem történt meg. Én ezt nem akarom Karikóra kenni, de az viszont az ő felelőssége, hogy a módszer mögé állt, reklámozta, sőt gyermekeknek is ajánlotta. Ez az ő soha nem múló személyes felelőssége, akárki akármit mond és akármennyire tiszteli őt. És természetesen az ő érdeme is, adott esetben (bár akkor is orosz rulettet játszott).
vited
2022. május 29. 17:23
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!