Szavazzunk négy nemmel és érvényesen!

2022. április 02. 11:21

A szülőknek joga és kötelessége a gyermekeik egészséges fejlődésének biztosítása és felnevelése.

2022. április 02. 11:21
null
Családtudományi Szövetség

„A Családtudományi Szövetség üdvözli a kormány népszavazási kezdeményezését, amely a gyermekek egészségét, valamint a családok, a nemzet, a kultúra és a kereszténység védelmét szolgálja. A szülőknek joga és kötelessége a gyermekeik egészséges fejlődésének biztosítása és felnevelése. A gyermeknek természetes joga, hogy édesapja és édesanyja nevelje fel.

A Családtudományi Szövetség aggódva figyeli azokat az eseményeket és abnormális tendenciákat a világban, melyeket a szélsőséges gender-ideológia és propaganda gerjeszt és támogat. A családot lebontani akaró szervezetek és ideológusok már nyíltan és kendőzetlenül támadják a család intézményét. Nem titkolt szándékuk és céljuk, hogy a legalapvetőbb tulajdonságainkat leíró szavainkat, mint például, »lány« és »fiú«, »nő« és »férfi«, »édesanya« és »édesapa« és emberségünkhöz kötődő alapfogalmainkat, mint például »házasság« és »család« kiforgassák, átértelmezzék és helyette zavaros definíciókat vezessenek be. Mindezzel súlyosan ártanak az egyénnek, a közösségeknek és az egész társadalomnak. Ezen ember- és kultúra-ellenes háborúban a családot lebontó ideológusok célja továbbá e fogalmakkal kapcsolatos jogi és társadalmi intézményrendszer megváltoztatása és végül a hagyományos család intézményének felszámolása.

A családellenes erők látható módon jelen vannak nem csak az interneten, de a hagyományos médiában is. Az óvodás és kiskorú gyermekek írott vagy képi mesevilágába főleg a közoktatáson keresztül akarják befészkelni magukat, gátolva gyermekeink egészséges pszichés fejlődését. Mindezt a szülők beleegyezése, akarata és tudta nélkül tennék.

...

A Családtudományi Szövetség MINDENKIT arra buzdít, hogy vegyen részt a népszavazáson és támogassa a kormány gyermek- és családvédelmi szándékát azzal, hogy NÉGY NEM-mel szavaz a gyermekeink ellen fellépő szélsőséges gender-irányzatok hazai megfékezésében. Nagyon fontos, hogy elmenjünk szavazni és érvényesen négy nemmel szavazzunk.”

(Fotónk illusztráció: Egy család megy át az úttesten a Bérkocsis utcában a főváros VIII. kerületében, a Józsefvárosban. MTVA/Bizományosi: Róka László)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. április 02. 18:10
NE ENGEDJÜK HOGY AZ ABERRÁLT LIBSI CIONISTÁK MEGRONTHASSÁK A GYEREKEINKET! Most lehet ez ellen a leghatékonyabban tenni! SZAVAZZUNK ELLENÜK!!!!
minekkellregisztralni
2022. április 02. 16:44
(X) NEM (X) NEM (X) NEM (X) NEM
budapesti
2022. április 02. 15:55
Az alábbi szöveget ajánlom kinyomtatni és terjeszteni - ahova lehet, kiragasztani vagy kiszögelni is, neked is. Tájékoztatásul a népszavazáshoz A kanadai Vancouver városában 2018-ban Robert Hooglandnek a 13 éves lányát az apja háta mögött belemanipulálta egy iskolapszichológus (bizonyos Wallace Wong) abba, hogy képzelje magát fiúnak. Tehát mesterségesen transzszexuálissá tette, illetve „transzneművé”. Mire az apja megtudta, már késő volt. Mikor kiderült, hogy tiltakozik ez ellen, a gyámügy elvette tőle a gyermekét. Majd az ügyész beperelte és egy bíró börtönbüntetésre ítélte őt, amiért nem volt hajlandó a lányára mint a fiára utalni, sőt, a bírói tilalom ellenére nyilvánosan tiltakozni mert az egész ellen ahelyett, hogy síri csöndben hallgatott volna róla. Kanadában már egy lépéssel előbbre járnak, így lehet látni, merre vezeti az USA-t meg a világot és benne minket Biden és az ő Demokrata Pártja. Mivel azt nálunk mégsem mondhatják ki nyíltan a homoszexualista és transz lobby, hogy támogatják a gyerekek tönkretételét az iskolában, ami Amerikában már ezerrel megy - mert akkor mindenki megvetné őket -, ezért mellébeszélnek, rágalmaznak, hazudoznak. Mi a helyes megoldás? Négy nemmel szavazol a népszavazáson, akármelyik pártra is adod egyébként a voksod.
ovander
2022. április 02. 12:02
4x NEM érvényesen! Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!