Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Megható üzenettel jelentkezett a Magyar Rendőrség

2022. április 24. 14:17

„Április 24-én, a rendőrség napján kék családunk minden tagját ünnepeljük.”

2022. április 24. 14:17
null

Ápriis 24-e a rendőrség napja Magyarországon. Ezen apropóból tett közzé egy rövid üzenetet a közösségi oldalán a Magyar Rendőrség.

„Rengeteg család él Magyarországon.

– írták a felütésben. Majd azzal  folytatták, hogy

„A hivatalos létszáma több mint 50 ezer fő, hiszen a hivatásosok mellett ott vannak az elhivatott civilek is, egyformán segítve és támogatva egymást munkában és sokszor a magánéletben is”

Ezt követően hozzátették: „valójában ennél is többen vagyunk. Mert rajtuk kívül is vannak sokan, például akik már nyugdíjasok, nagymamák és nagypapák. Vagy a gyerekeink is, akik egyelőre még csak farsangkor öltik magukra az egyenruhát. Ők is mind a családunkhoz tartoznak.”

„Vannak akik színt váltottak, de lélekben kékek maradtak”

Mint kiderült „vannak olyanok is, akik »színt váltottak«, lilák, zöldek vagy pirosak lettek, de lélekben kékek maradtak és – társszervekről lévén szó, akár a munkájuk során is – még mindig szorosan kapcsolódnak hozzánk.”

De kitértek arra, is hogy „mint egy igazi családban, azok sem szűnnek meg számunkra, akik különböző okok miatt egy másik munkahelyre járnak be, de a szívük velünk maradt.”

– zárták a bejegyzést.

„Köszönet és tisztelet illeti a rendőröket”

A Magyar Rendőrség napjáról Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is megemlékezett Facebook-oldalán.

Bejegyzésében, hangsúlyozta, hogy

„Köszönet és tisztelet illeti őket Magyarország biztonságáért végzett munkájukért!”

Nyitókép: Magyar Rendőrség Facebook-oldala

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. április 25. 11:08
Különösen köszönik a gondoskodást a borsodi, nyírségi, hevesi stb kis falvak lakói, hogy annyira megvédték őket a c típusú bűnözéstől. Mi városiak pedig gratulálunk nekik a profi módon történő sebességmérő kamera kezeléshez.
Senki Alfonz
2022. április 24. 16:39
Mi a különbség Tarzan barátja, majma Chita és a rendőr között? Chita egy okos állat, mindig hülyéskedik; a rendőr egy hülye állat, mindig okoskodik!
A közösség tagjaként
2022. április 24. 15:35
„Köszönet és tisztelet illeti a rendőröket” ,..ÉS egy kis kényelem mikor fogja őket megilletni? Gondolok itt arra hogy egy mocskot ezerszer kell elkapniuk -nyomázás, költség ezer- mire be rakja az a bűnpártoló bíróság a bűnpártoló -horn gyula forogjon pokolban mint a megélhetési bűnözés feltalálója -törvények miatt. A másik meg az hogy ha cigányokkal "erősítenek" akkor nevezzék át magukat cigányőrségnek!! Azoknak a vérében van a"vezetés" azok nem lesznek törvénytisztelők nemhogy-még ők tartatnák be a törvényt a mocskokkal! Az állatkísérletet a törvény büntetni rendeli! és a cigányból rendőrt az az!
Dr. Greta Grünberg
2022. április 24. 15:30
Köszönjük a munkájukat. Csak a kakastollas csendőrséget ne hozzák vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!