Orbán Viktor: Indulhat a sonkafőzés!

2022. április 16. 16:44

Kiderült, hogy hova indult gumicsizmában a magyar miniszterelnök.

2022. április 16. 16:44
null

Nemsokkal a gumicsizmás bejegyzést követően újabb poszt jelent meg Orbán Viktor közösségi oldalán, amelyben a miniszterelnök elárulta, hogy miért is váltotta le a cipőjét.

Az új fotón már sonkafőzés közben látható a kormányfő.

Úgy tűnik tehát, hogy folytatta a hagyományt, és idén is ő készíti el odahaza ezt a hagyományos húsvéti finomságot, amely alá már be is gyújtott.

Feltehetően a végeredményt is megosztja majd követőivel az ünnep valamely napján.

Gumicsizmás fotót tett közzé Orbán Viktor

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a kormányfő egy olyan képet osztott meg a Facebook-oldalán, amelyen egy pár gumicsizmát tart. A képhez azt a rövid szöveget írta:

A korábbi években húsvét táján többször engedett már betekintést az otthonába a miniszterelnök. Láthattuk már Orbán Viktort locsolkodni vagy sonkát főzni is az év ezen szakaszában.

 

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. április 17. 13:41
A gumicsizma hordoz mindig valami sejtelmességet...
foldizs
2022. április 17. 09:09
A gumicsizmában főzte meg a sonkát!
fideszes2022
2022. április 16. 23:34
ez nem egy régi videó?
NoSS
2022. április 16. 21:28
Neres nyuszi haveroknak aranytojást tojik, a jól megfestett záptojást meg habzsolják a prolik. Na megyek a gumicsizmámért, ma én főzöm a vacsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!