Perintfalvi Rita: Ez mennyire jellemző a kormánymédia féligazságokban való hazudozásaira!

2022. március 25. 21:36

Ezúton is megkövetjük a teológusnőt, amiért korábban azt írtuk, hogy f...ok küldésére bíztatta híveit.

2022. március 25. 21:36
null

Egy korábbi cikkünkben számoltunk be arról, hogy Perintfalvi Rita f...szok rajzolására buzdítja híveit, ugyanis a katolikus teológusnő egy Facebook-posztjában szó szerint azt írta:

„Mindenképpen menjetek el a népszavazásra és ikszeljétek be mindkét választ! Értelmetlen, manipulatív, gyűlöletet gerjesztő kérdésekre válaszoljatok érvénytelenül! Küldjetek a kormánynak egy macskát és egy f....t!”

A cikkünkre reagálva Perintfalvi egy újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben úgy fogalmazott: 

„Most komolyan először nem is értettem, hogy milyen f....szok rajzolására buzdítok! Aztán leesett, jaaaa.... Ez mennyire jellemző a kormánymédia féligazságokban való hazudozásaira! A f...szokat hangsúlyozzák, a rajzolandó macskát elhallgatják! Pedig a kettő csak együtt igazán vicces és csak úgy van értelme!”

Mi pedig ezúton is szeretnénk megkövetni Perintfalvi Ritát, hiszen a cikkünkben azt állítottuk, hogy f...ok küldésére buzdít, miközben a valóság ezzel szemben az, hogy

f...ok és macskák

együttes küldéséről szólt a hivatkozott Facebook-bejegyzés.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. március 27. 21:51
Rihanna reloaded .
rókabácsi
2022. március 27. 18:53
ez olyan mint a félpina a lankadtfaszon?
Ferike57
2022. március 27. 14:03
Pirintfalvi Rita menjen az anyjapicsájába, onnan jött , ott a helye !!!
amca
2022. március 26. 18:15
Ez zzopta Hommonnayt. sic. Mást nem tudok elképzelni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!