F_szok rajzolására buzdítja híveit Perintfalvi Rita katolikus teológus

2022. március 24. 16:59

Ezzel a formabontó kreatív iránymutatással szeretné a követőit arra buzdítani, hogy üzenjenek a kormánynak.

2022. március 24. 16:59
null

Perintfalvi Rita Homonnay Gergelyre megemlékező Facebook-posztban buzdította a követőit, hogy a népszavazás során – idézem – 

küldjetek a kormánynak egy macskát és egy f....t!”

„teológusnő” ezzel a formabontó kreatív iránymutatással – a poszt tanulsága szerint – üzenni akar a kormánynak, mivel szerinte a kérdések „gyűlölet gerjesztők”.

A posztban felhívta a hívei figyelmét, hogy „Gergő és Erzsi is ezt tenné!”, utalva a nemrég elhunyt Homonnay Gergelyre és az ő macskájára, akiről több könyvet is írt a Rómában elhunyt meleg publicista.

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rúzabandi
2022. március 26. 13:27
Rita én megadnám a seggednek amiről álmodozol, de szárazon...
syphax
2022. március 26. 07:42
VERD BE! VERD BE JÓL A COMBJAID KÖZÉ, A PUNCIDBA A PARTVIS NYELET!!! AZ VALÓ NEKED VAGY ESETLEG EGY MÁSFÉL MÉTERES CSŐDÖR KEMÉNY-CSAVAROS FASZA--A "LOVI"-N VAGY A "TATTERSAAL"-BAN.AZ OTTANI LÓÁPOLÓ SRÁCOK MÉG SEGITENEK IS--A LOVAKNAK--BEILLESZTENI A "SZERSZÁMOT"--A COMBJAID KÖZÉ.....FRANKÓN.
Wezo
2022. március 26. 01:41
Rita! Erre mondja a Pszichológia azt, hogy "projekció". Tudod: ami hiányzik neked, vagy a negatív viselkedésedet kivetíted másra.
hunpettel
2022. március 26. 00:51
Gyere drágám, mutatok neked egy jó példányt. Azt rajzold le! A száddal méretet is vehetsz róla. Látom tudóssal állok szembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!