Schmidt Mária: Egy szektavezér beszél úgy, mint Márki-Zay Péter

2022. február 21. 09:59

A Terror Háza Múzeum főigazgatója a baloldali jelölt „országértékelőjét” kommentálta.

2022. február 21. 09:59
null

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer Show vendége volt. A beszélgetés elején Márki-Zay Péter „országértékelőjéről” esett szó. „A sors megfogta a kezemet, és vezette a lépteimet. Százezrek látták meg bennem a reményt, és elfogadtam a hívásukat” – ilyen, és ehhez hasonló gondolatokkal tarkította beszédét a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. Kifejtette: „megszabadítaná az országot a gonosztól”.

Schmidt Mária a baloldali jelölt szavaival kapcsolatban úgy fogalmazott:

Nem tudok ezzel a pátosszal mit kezdeni. Szerintem politikus nem beszél így. Egy próféta, vagy egy szektavezér beszél így.

Nem lehet tőle olyat kérdezni, amibe ne tudná a tutit. Ez nagyon veszélyes” – hívta fel a figyelmet Schmidt Mária.

A teljes beszélgetést itt nézheti vissza:

 

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. február 23. 12:37
Schmidt Máriát nagyon bírom! Helyettünk beszélt!
Gyugyu12
2022. február 21. 16:26
Ezt melyik szemeddel olvastad?
Isten jobb keze
2022. február 21. 14:20
Az éles szemű Mariska is előkerűlt? Xdxd
Naggy
2022. február 21. 11:39
Érdekes módon a Mandiner valamiért nem áldozott külön bejegyzést Viktor Győzövics Orbán, a Kárpátok vak látnoka újabb víziójának. (Lehet, hogy ez már náluk is súrolta a normalitás határát?) Idézem: „2030 környékén, amikor mindenfajta nagy átrendeződések lesznek a világban, amiről most már nincs időm beszélni, de Amerikától az Európai Unióig sok minden történni fog, arra a 2030 környéki időpontra, ami minden nemzetet megpróbál majd, és komoly, ennél a mostani pandémiánál sokkal nagyobb stresszteszt alá helyez majd, arra a 2030-ra a mi nemzetünknek, a mi nemzeti közösségünknek, ideértve annak a gazdaságát olyan állapotban kell lenni, hogy azokat a kihívásokat ott és akkor majd bírjuk, sőt gyarapodásra tudjuk fölhasználni. Ez van előttünk.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!