Nacsa Lőrinc: Tudta az MSZP, hogy Bangóné hazudik a diplomájáról?

2022. január 24. 13:18

A KDNP politikusa szerint „ez régi szokás lehet a baloldalon”.

2022. január 24. 13:18
null

A kormánypártok arra várnak választ az MSZP vezetésétől, már korábban tudták-e, hogy képviselőjük, Bangóné Borbély Ildikó hazudik a diplomájáról. Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta:

Bangóné Borbély Ildikó éveken keresztül hazudott,

ezért joggal merül fel a kérdés, hogy az MSZP vagy annak vezetése korábban is tudhatott-e arról, hogy képviselőjük hazudik a diplomáját illetően. „Ha igen, akkor miért vártak a lebukásig?” – tette fel a kérdést.    

„Ez régi szokás lehet a baloldalon”

Felidézte: Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője korábban azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, azonban kiderült, hogy ez nem igaz, a Budapesti Gazdasági Egyetem egyértelműen cáfolta, hogy a képviselő diplomát szerzett az intézményükben.    

„Úgy tűnik, hogy ez régi szokás lehet a baloldalon, hiszen Hajnal Miklós, a Momentum országos elnökségének tagja is azt állította magáról, hogy közgazdász, miközben nem szerzett diplomát, Karácsony Gergely pedig nyelvvizsgát hazudott magának, aztán kiderült, hogy csak hiperpasszív nyelvtudással rendelkezik, nyelvvizsgával nem. Ők persze ma is hivatalban vannak” – hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus.

(MTI)

Fotó: Földházi Árpád

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovácslajos1930
2022. január 24. 22:28
Csak az a baj, hogy a hatalmon lévő Fideszben nem csak simlisek, hanem tolvajok, csalók, zsarolók, minősített bűnözők vannak
sasszem
2022. január 24. 16:12
Reggel, éjjel, nappal ezt tudják!
villogókékfog
2022. január 24. 15:37
Igen, tudta, csak listaállítás előtt kinyírták, ahogy szokták egymásköz megoldani a vitákat. Sőt, nem bögölyné az utolsó "vitás kérdés".
Szittya66
2022. január 24. 15:10
Persze, hogy tudtak, állítólag most is a csepeli szociktól jött a kiszivárogtatás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!