Orbán személyesen Csányi előtt lengette be a bankadó emelésének lehetőségét

2021. december 04. 13:46

„Ilyen, amikor elnyomnak egy várost a kormánypártok” – szúrt oda a város ellenzéki polgármesterének Orbán a gödöllői uszoda átadóján, majd finoman beszólt Csányinak is.

2021. december 04. 13:46
null

Az egyetemek fejlesztésével Európa legjobbjai közé kerülhetünk – mondta Orbán Viktor a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem tulajdonában lévő Gödöllő Városi és Térségi Uszoda nyitóünnepségén.

Az eseményen jelen volt Csányi Sándor, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki kijelentette: köszönet illeti a kormányt, hogy ez a térségben hiánypótló beruházás elkészült. A modern képzés mellett fontos, hogy az egyetemen magas színvonalú sportélet legyen, amely kiszolgálja a lakosság tömegsportigényét is – fogalmazott. Közölte: az egyetem munkájához minden támogatást megadnak.

A miniszterelnök a térségi uszoda felavatásán arról beszélt, hogy a korábbi ígéreteket tartják, más létesítményeket is építenek, és Gödöllő nemcsak a sporthoz kapcsolódó fejlesztésekben részesült, hanem más beruházások is történtek – írja a hirado.hu.

„A korábbi ígéreteinket tartjuk, nemcsak ezt az uszodát építettük meg, vívócsarnokot is, talán már el is készült, és jégpályát is fogunk építeni. Ez a város nemcsak sporthoz kapcsolódó fejlesztésekben részesült az elmúlt hét évben, mintegy 30 milliárd forint egyéb beruházás is történt: bölcsőde és vasútállomás. Itt a polgármester úr, akkor talán azt az élcelődést megengedhetem magamnak:

Orbán kiemelte: a most átadott uszoda nemcsak Gödöllő büszkeségét növeli, hanem az egész országét. Fontos, hogy ha új dolgot építenek, azt olyan színvonalon kell tenni, hogy Európa bármely országában megállja a helyét, de egyedi is legyen.

Ha már olimpikonokról van szó, akkor Szilágyi Áron, aki ugyan nem úszó, de mégiscsak a világon egyedülálló géniusza a magyar sportnak azzal, hogy három egymást követő olimpián szerzett vívásból olimpiai aranyat, van egy mondata, amit én is jelmondatként használok. Tőle idézem: ami ma elég, az holnap kevés.

– szúrt oda finoman a miniszterelnök a mellette álló Csányi Sándornak, aki egyben az OTP elnök-vezérigazgatója is.

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 07. 09:46
Tőle idézem: ami ma elég, az holnap kevés. Ez majdnem mindenre igaz, talán a bankadó az egyetlen, ami ez alól KIVÉTEL LEHET, de ez egy másik kérdéskör Én a másik iskolába jártam. Vagyis a /holnap kevés/ és a /kivétel lehet a bankadó/ a régi magyarórán azt jelentette, hogy nem nő a bankadó. Viszont az eddig gyereket szülő férfiak eddig törvénytelenül szültek, engedély nélkül. Na azok jártak ebbe a bankadó emelkedhet értelmezésű iskolába.
marica61
2021. december 05. 14:44
öszintém ki merem jelenteni.hogy csányi és a mol vezére/nem jut szembe a nava/ is VÖRÖS BÁRO
-Zsolt-
2021. december 05. 06:21
A Ceausescu-szindrómás Orbánnak mindenkivel minden szituációban éreztetnie kell, hogy mindenki az ő személyes kegyeitől függ, és ha nem tudják hol a helyük, majd jól megbünteti őket extra adókkal vagy a támogatások megvonásával. Pontosan, mint mikor valaki nem az emberek szolgálatért dolgozik, hanem mindenkinek érte kell létezni.
amca
2021. december 04. 22:51
Gémesi az MDF huyyegyereke. Dávid Ibolya a senki.aki kosárkötő volt,van ,és lesz ,és marad. Ja,a 3. oktondi Herélt Karcsi,aki Bföldvár polgármesterségét is elvesztette,.. Lúzerek itt ,ott Gödöllőn,Földváron Tamásiban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!