Szakadékba zuhant egy személygépkocsi az M1-es autópályán

2021. november 13. 22:24

Az autót vezető férfi a helyszínen meghalt, a jármű egyik utasa könnyebb, a másik súlyos sérülést szenvedett, őket a mentők kórházba szállították.

2021. november 13. 22:24
null

Szakadékba zuhant egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán szombat este Tatabánya közelében, a sofőr a helyszínen életét vesztette, két utasa megsérült – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Mint írták, a személygépkocsi letért az útpályáról, majd a jobb oldali szalagkorlátot átszakítva, több métert zuhanva egy szakadékba esett. A rendőrség tájékoztatása szerint a gépkocsiban hárman utaztak. Az autót vezető férfi a helyszínen meghalt, a jármű egyik utasa könnyebb, a másik súlyos sérülést szenvedett, őket a mentők kórházba szállították. Az autópálya balesettel érintett szakaszán valamennyi sáv járható, torlódásra nem kell számítani – közölte a rendőrség.

(MTI)

Fotó: FOTOSTAND / K. SCHMITT / FOTOSTAND / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2021. november 14. 09:28
A 61 esen is láttam hasonló két áldozattal járó balesetet. Simintornya után Tamási felé van egy éles kanyar, amit nem tudott bevenni a sofőr és érdekes módon a baloldali árokban végezte, fejen állva. Ketten voltak benne, maghaltak. A tűzoltók és a hullaszállítók ott voltak, nem nyultak az autóhoz, messziről nézték ahogy csorog ki az autóból a benzin. A hullák meg ott kandikáltak az autóban. Megmozdítják az autót, elég egy kavics és egy szikra, hogy berobbanjon a benzingőz, bizonyára ezért nézték messziről. Pár óra után is ott voltak még.
Gondolkodó56
2021. november 14. 08:32
Érdekes lenne egy statisztika, hogy a BMW tulajdonosok hány %-a 20 év körüli önjelölt autóversenyző.
békalepcse
2021. november 13. 23:57
A hatoson is volt ilyen baleset, ott ketten haltak meg. Pont jártam arra, nemsokkal a baleset után. Mentek vagy kilóméterper órával...
fractalized.bitstream
2021. november 13. 23:22
BMW? csak kérdem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!