Már több mint százezren nézték meg az Elk*rtuk című filmet

2021. november 05. 11:24

A film százezredik nézője egy budapesti moziba ült be, hogy megnézze a politikai thrillert.

2021. november 05. 11:24
null

Csütörtökön délután már több mint százezren voltak kíváncsiak az Elk*rtuk című nagyjátékfilmre – írja a Metropol. Az őszödi beszéd kiszivárogtatása után játszódó politikai krimit elsőként a Corvin moziban vetítették le. A film százezredik nézője egy budapesti moziba ült be, hogy megnézze a politikai thrillert.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2021. november 05. 19:26
A film kozel sem johet Eisenstein elvtars Patyomkin cirkalojahoz. Abban volt az a brillians jelenet (amin konnyekig meghatodtam), amikor a voroskatonak a proletarokkal vallvetve toltak a talicskan a csatahajot, hogy megostromoljak a vodkagyarat mert szomjasak voltak. Itt kezdodik a filmmuveszet!
konfucius
2021. november 05. 16:20
"kutyát nem érdekli". Aham.
nempolitizálok
2021. november 05. 14:39
A fő libbant producer filmjét pedig 680-an látták. Azért azt nem nagyon értem, ilyennek miért adnak állami támogatást. Mert igen rendesen kapott. Nem véletlenül próbálta meghekkelni az előadásokat, érezte ő, hogy nem egy dimenzió Kálomistával.
jánosbácsi
2021. november 05. 14:29
Emmá baszott jó hír. A következő rész Szájer a csövön .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!