Egyedülálló nemzetközi médiakonferenciát szervez az MCC

2021. november 10. 22:45

Szabad véleménynyilvánítás a digitális korban címmel rendez konferenciát a Mathias Corvinus Collegium. A rendezvényről Szalai Zoltánt, az MCC főigazgatóját kérdezte a HírTV.

2021. november 10. 22:45
null

A digitális forradalom jelentősen megváltoztatta a médiatartalmak előállításának, közzétételének és fogyasztásának folyamatát. Ezzel és a közösségi média terjedésével új kihívásokkal szembesült az újságíró szakma. Szabad véleménynyilvánítás a digitális korban címmel rendez konferenciát a Mathias Corvinus Collegium. A rendezvényről Szalai Zoltánt, az MCC főigazgatóját kérdezte a HírTV. 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. november 12. 16:02
-zsoltkom- "Szabad véleménynyilvánítás a digitális korban" "Rendkívüli: Mindent kipakolt a Fidesz-oligarcha a NER maffiamódszereiről - Nevekkel, konkrétumokkal Azt mondja, neki már úgyis mindegy. Vitézy Tamás, jobboldali nagyvállalkozó, egykori oligarcha Facebook-oldalán tálalt ki a Fidesz gazdasági bűnözőinek módszereiről." https://bit.ly/3wCqtbW
Pelso j.
2021. november 11. 15:57
Jelentéktelen dzsembori, fontoskodó résztvevőkkel, közpénzből.
OberEnnsinnen
2021. november 11. 07:07
Szilády Áron kiskunhalasi református lelkész Károlyi Mihály ellenzéki vezért hitvány és becstelen embernek nevezte, akit a mindent odadobni képes dicsőségvágy, esztelenség és erőtlenség jellemez. Ez az őrültség nem észbeli, hanem felfogásbeli hiány, ami meg sem tudja fontolni, mit jelent felelőtlenül parazsat, gyújtószikrákat szórni a magyarságot egyre inkább körülfonó, fojtogató nemzetközi és nemzetiségi viszonyok között.
Bell & Sebastian
2021. november 11. 00:05
Maga a folyamat fikarcnyit sem változott, kifőzik, tálalják és megeszed. Vagy nem eszed. Szerintem felgyorsult és megtöbbszöröződött az ingerületek száma. A médium csupán ingerületátvivő. Azt tudja tenni, hogy aprólékosan ellenőriz minden forrást, lassít és csökkenti az ömlesztve tálalt híranyag mennyiségét, ha úgy érzi, hogy magasztos elvek mentén akar dolgozni. De nem fogja sosem úgy érezni, mert akkor simán éhen döglik minden skribler. Mi hát a teendő? Nem zabáljuk két marokra a kábítószert még akkor sem, ha ingyen adják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!