Ismét katonákat vezényeltek a magyar kórházakba a koronavírus miatt

2021. november 19. 14:21

A katonák logisztikai feladatokat látnak el az intézményekben, hogy amennyire lehet, tehermentesítsék a dolgozókat.

2021. november 19. 14:21
null

Mintegy 300 katonát küldött a kórházakba a magyar Honvédség a negyedik hullám előretörésével az operatív törzs kérésére – mondta el Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Spirit FM műsorában az ATV tudósítása szerint.

Elmondta, hogy a harmadik hullám után visszavezényelték a katonákat a kórházakból, de most az operatív törzs azt kérte tőlük, hogy ismét erősítsék meg a kórházakat. A katonák logisztikai feladatokat látnak el az intézményekben, hogy amennyire lehet, tehermentesítsék a dolgozókat. A katonák létszámának növelésére van még kapacitás – teszi hozzá.

Elmondta azt is, hogy a jelenlegi átoltottsági adatok szerint az első oltást felvettek aránya 95 százalék felett van a Honvédségnél.

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2021. november 19. 19:40
"A rossz munkaszervezés, a túlterheltség, az orvosok és ápolók közötti bérfeszültség miatt legalább harmincan felmondtak a Semmelweis Egyetemen a múlt hétvégéig."
Macskakalapban2
2021. november 19. 15:34
Erre jók ezek az ágyútöltelékek.
balbako_
2021. november 19. 15:08
Már bevált egyszer!
lendvaiildiko
2021. november 19. 14:54
Helyes. Amúgy Geli is leülhetne a bejáratoknál és tesztelhetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!