Mesterházy Attila a Külügyi bizottság összehívását kezdeményezi Pegasus-ügyben

2021. november 10. 09:53

Az MSZP közleménye szerint tiszta vizet öntenének a pohárba.

2021. november 10. 09:53
null

„Kósa Lajostól megtudhattuk, hogy a magyar állam rendelkezik azzal a Pegasus-kémszoftverrel, amellyel többek között újságírókat is megfigyeltek. Azonban a Honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnökének beismerése után egymásnak ellentmondó információk jelentek meg arról, hogy melyik szervezet szerezte be a megfigyelőprogramot” – írják a párt közleményében.

Hozzátették: „Mesterházy Attila, a Külügy bizottság alelnökeként kezdeményezi, hogy a testület hallgassa meg zárt ülés keretében az Információs Hivatal főigazgatóját, azzal kapcsolatban, hogy milyen szerepet játszott a szervezet vagy annak korábbi vezetője Czukor József a Pegasus-kémszoftver beszerzésében. A fideszes politikusok egymásnak is ellentmondó nyilatkozatai után

– írják.

(MTI-OS)

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. november 12. 15:11
A Pegazus az a ló, amelyiken a tengerből kilovagolt Tüttő Kata? Hadházi ezügyben illetékes a bizottság összehívásakor? Mert mindenképpen legyen tag. És az ügy halaszthatatlan, mert még elszalad a ló.
Galerida
2021. november 10. 12:09
A ballibek nagyon szeretik a nem mérhető, vagy bizonyítható dolgokkal, korrupció, Pegazus, demokrácia deficit, stb rágalmazni a kormányt, mert az ellenőrízhető dolgokkal mindig felsülnek...
gyaloggos
2021. november 10. 11:46
UGYAN! OSTOBÁÉK tévesen, azt gondolják, hogy ez mekkora ügy! HOLOTT nyilvánvaló volt, ma is nyilvánvaló, hogy a szolgálatok használnak ilyen eszközöket IS, leginkább ÁLLAMELLENES tevékenység gyanújának felmerülésekor. AMÚGY nem a BM vásárolta meg ezt a szoftvert, DE TÖK mindegy, ki! A LÉNYEG: használata mindig a törvényes előírásoknak megfelelően történjék! TÉMA lezárva! PUNKTUM!
pot_ember
2021. november 10. 11:44
Mesterházy egyszer már majdnem kifejtette mit tenne a kecskével. (a pegazus is patás állat, vajon most mi jutott eszébe).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!