Révész: Gyurcsánynak már távoznia kellett volna a politikából!

2021. október 25. 14:49

A fideszes parlamenti képviselő az őrült Néróhoz hasonlította a DK elnökét.

2021. október 25. 14:49

Révész Máriusz (Fidesz) a kommunista hatalomátvételt idézte fel a parlamentben a napirend előtti felszólalásában, amelynek eseményei elvezettek az '56-os forradalomhoz. A többi közt azt elevenítette fel, hogy családokat telepítettek ki Budapestről, így lett az Apró-családé a szemlőhegyi villa. 

A kormánypárti politikus azt is felidézte, hogy a 2002 utáni baloldali kormányok szinte csődbe vitték az országot, majd trükkök százaival végig hazudták a 2006-os kampányt. Az ezt követő megmozdulások kezelésénél a magyar jogállam csődöt mondott, a rendőri brutalitások szerinte csak politikai támogatás mellett történhettek.

Gyurcsány Ferencet „őrült Néróhoz” hasonlította

és azt mondta: a politikusnak emiatt már rég távoznia kellett volna a politikából. Ehelyett pártokat zsarol, fenyegetőzik és ő vezeti az ellenzéki összefogás legerősebb pártját – mondta. 

Völner Pál, az igazságügyi tárca államtitkára úgy felelt: a magyar baloldal a 20. században a bolsevik birodalom exportterméke volt, de a 21. században is ezzel kell együtt élni. Történelmi zsákutcának nevezte a kommunizmust, erre adott választ az 56-os forradalom – mondta. Kijelentette, 2006-ban Gyurcsány Ferenc hazugságokkal szerezte meg a hatalmat, erőszakkal tartotta meg, és ugyanúgy gazdasági káoszba vitte az országot, ahogy elődjei. Egységet szeretnének demonstrálni, ami pusztán a hatalom megszerzésének kísértéséről szól, csak győzelmet ígérnek, fejlődést nem – értékelte az ellenzéket. Szerinte a globális tőke uralmát hoznák el, amitől  meg kell menteni az országot.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. október 25. 19:04
A helyzet az, hogy Gyurcsány maga ellen bizalmatlansági indítvánnyal élt, de az MSZP bizalmat szavazott neki, amivel elindultak a törpepártiság felé.
Isten jobb keze
2021. október 25. 17:14
Tökéletesen igaza van! De ez igaz Orbánra is!
vtznmnksr
2021. október 25. 16:34
Az nem kérdés, hogy a Böszme állatja gyakorló elmebeteg, de szerintem maradjon még vagy 20 évig a magyar belpolitikában.
CirmoS
2021. október 25. 16:07
Így van! Vérlázító, hogy ilyen ócska és kártékony alakokat kell nézni, eltűrni! Az meg a pofátlanság teteje, hogy most holmi szektás fényevő agresszív elmebeteggel akarják megvezetni a választókat, pusztán azért mert lopni meg rombolni akarnak! Kormányozni nem!! Azt a ballibsi nem tud! Eltaposni ezt a moslék bandát jövőre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!