Perintfalvi Rita könyve már a második kiadásnál tart

2021. október 06. 19:14

Perintfalvi Rita könyve első kiadásának honoráriumát 100%-ban az áldozatoknak – a „valláskárosultaknak” – ajánlja fel.

2021. október 06. 19:14
null

Augusztus végéig, azaz nem egészen 3 hónap leforgása alatt elfogyott Perintfalvi Rita „Amire nincs bocsánat” c. könyvének első kiadása, azaz 3000 példány – számolt be Facebookon a szerző, aki közölte, hogy azt a tiszteletdíjat, amit a könyvből szerzőként megkap, korábbi ígéretének megfelelően teljes egészében az áldozatok konkrét megsegítésére fordítja .

„Ezúton szeretném megköszönni azt, hogy a sajtó rengeteg munkatársa az ügy mellé állt és vitte a könyv hírét! Külön köszönöm

akik ismertségüket és saját táborukat használták arra, hogy a könyv hírét vigyék. És persze köszönöm Mindenki másnak, aki bármilyen formában segítette az ügyet! Nagyon szépen köszönöm a lelkes fáradozását és most már biztosak lehettek /biztosak lehetnek abban, hogy ez a munka meghozta gyümölcsét! Az Égieknek legyen hála!”– írja posztjában a feminista teológusnő, aki beszámolt arról is, hogy a könyv második kiadása már kapható.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2021. október 08. 22:44
gergely hommoki-phűűűűű
Besenyő István újratőtve
2021. október 08. 08:32
Printerfalvi Ritának nem gond a könyvkiadás. Amúgy, tényleg, tudja valaki hol van ez a Perintfalva? Vagy ez is csak egy légbőlkapott név amit nagypapi vett fel hirtelen kikeresztelkedéskor?
néhai Ch.Pilot
2021. október 07. 22:28
Alapmű... sátánistáknak.
bandee1
2021. október 07. 20:55
Miért kell ezt a redvás sátánista kurvát folyton tolni a Mandineren?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!