Öltözőben és a mosdóban is készítettek illegális felvételeket gyerekekről Pestszentlőrincen

2021. október 15. 09:02

Ha elfogják, évekre börtönbe kerülhet a kukkoló.

2021. október 15. 09:02
null

Néhány napja derült ki, hogy embereket figyelhettek meg egy XVIII. kerületi uszoda öltözőjében. A rendőrség nyomoz, a kukkoló akár három évet is kaphat – olvasható a hirado.hu portálján.

A lap azt írja: a bárki által néhány ezer forintért is megvásárolható kémkamerát találtak a gyerekek a pestszentlőrinci Vilmos Endre Sportközpont uszodájának férfi öltözőjében kedden délután.

Először ceruzahegyezőnek hitték

A kamerát a fiúk edzés után leadták az uszoda pénztárosának. A portán először azt hitték, hogy a fekete kocka egy ceruzahegyező, jobban megvizsgálva jöttek rá, hogy egy kameráról van szó. Az eszköz memóriakártyáján az öltöző mellett, a férfi-mosdóban rögzített felvételeket is találtak.

„Az esettel összefüggésben október 12-én érkezett bejelentés a rendőrségre, amely alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság személyes adattal való visszaélés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja” – mondta Csécsi Soma a BRFK szóvivője. Bérces László ügyvéd az M1-nek azt mondta:

ha elfogják, évekre börtönbe kerülhet a kukkoló.

A portál szerint a rendőrök első körben a helyismerettel rendelkező felnőttek között keresik a kukkolót.

A nyitókép illusztráció, forrása: Pixabay.com

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. október 15. 15:14
Hát ezek a gyerekek. Leadják a portán. Ezekből se lesz egyse oknyomozó riporter. Én mentem volna tovább, vagy a wifin, vagy a madzagon. Azt mondják, egy még iskolába se járó szuperül kezeli a számítógépet, mint egy hekker.
nempolitizálok
2021. október 15. 13:27
Melyik libernyák fog Plőrincen rosszul aludni?
Anonymtalan
2021. október 15. 12:29
Egyre világosabb miért vették magukra a prideos buzik a pedofil ellenes törvényt.
ujujuj
2021. október 15. 11:16
Na. Látjátok, itt a bizonyíték. Ez az lmbtq-ellenesség, ezt okozta a pedofilellenesnek álcázott lmbtq-pusztító törvény. Már kukkolni sem hagyják a szegény pedofilt, és megemlítik, hogy férfiöltözőben találták, tehát? Tehát? Természetesen a buzikra akarják terelni a dolgot. A tasz, a helsinki meg a vera jurová mindjárt sipítanak egyet, ne tessék burkoltan buzizni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!