Márki-Zay szerint az őszödi beszéd egy őszinte szembenézés volt

2021. október 08. 12:25

A magát jobboldalinak valló jelölt elhiszi Gyurcsánynak, hogy a volt miniszterelnök 2006-ban a korrupció ellen küzdött.

2021. október 08. 12:25
null

Miután a Momentum csütörtökön azzal a felütéssel állt be Márki-Zay Péter mögé, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester jobboldali szavazókat is meg tud szólítani, Dömötör Csaba egy videót tett közzé Facebook-oldalán, amely árnyalja Márki-Zay véleményét a 2010 előtti korszakról.

A videón az hallható, amint Márki-Zay a problémákkal szembenéző, őszinte beszédnek nevezi Gyurcsány 2006-os őszödi szónoklatát.

Egy másik ponton Márki-Zay arról beszél, készséggel elhiszi Gyurcsánynak, hogy „akkor ő a korrupció ellen küzdött, és a saját pártjával vagy koalíciós partnerével kellett neki a korrupció ellen küzdeni”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kolozsv
2021. október 09. 18:54
Hát persze! Gyurcsány szembenézett magával. Csak azt hitte, ezt majd jutalmazzák az olyan hülyegyerekek, mint te.
simonvitéz
2021. október 09. 14:24
Egy hányinger ez a faszi. Látszik, ahogy patikamérlegre teszi minden mondatát, nehogy véletlenül valami negatívumot mondjon. Ezt a videót elnézve egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy megválasszák, akár min-jeloltnek is. Hozzá képest Dobreva az őszinteség mintapéldánya.
HunCsz
2021. október 09. 06:52
Érdekes feri boszorkányhája Most előre tolta a Ducét Azt a beteges alakot
nyugalom
2021. október 08. 21:22
Az amishokkal mi a helyzet, no meg haas gyurival? Asszony es a nav? A halalozas?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!