Kígyó esett a buszsofőr nyakába a Budai Várban

2021. október 20. 11:53

Az állat egy pillanat alatt a sofőrülés alá bújt.

2021. október 20. 11:53
null

Meglepő helyre és meglepő okból hívták az állatmentőket a rendőrök. A Segítő Angyalokat hétfőn a BRFK kérte a Budai Várba, ahol egy buszsofőr nyakába esett egy kígyó – számoltak be az esetről az 1.kerulet.ittlakunk.hu oldalon.

A portál szerint az állat egy pillanat alatt a sofőrülés alá bújt, a rendőrök még látták, de mire az állatmentők odaértek, már eltűnt és hiába szedték szét a buszt, nem találták meg.

Nyitókép: Facebook/Segítő Angyalok

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2021. október 20. 22:02
Szimbolikus jelenés, Nostradamus forog a sírjában, most kell rá dinamót kötni, ki tudjuk váltani Paksot! Mellesleg szegény kígyók, Budapesten három köztéri szobrot is láttam melyeken kígyókat abúzálnak, nyomorultak nem érdemlik meg ezt a negatív konnotációt. Annak idején a Biblia megjelenése után nem kértek egyből sajtó helyreigazítást és rajtuk ragadt ez az allegória.
memoriter
2021. október 20. 17:25
Honnan esett le az a kígyó? Terépcsecsőről?
ellenforradalmár
2021. október 20. 16:45
Egyszer velem is megtörtén az M7-esen, balatoni kempingezésből jöttünk hazafelé, megálltam, de a "kígyó" eltűnt...
Armageddon
2021. október 20. 14:55
Hát igen! A vár viperafészek lett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!