A Momentum Márki-Zayt támogatja a második fordulóban

2021. október 07. 13:57

A hírt rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Fekete-Győr András és Orosz Anna.

2021. október 07. 13:57
null

Csütörtök délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Fekete-Győr András és Orosz Anna. Az eseményen azt jelentették be, kit támogat a párt az ellenzéki előválasztás második fordulójában.

Kiderült: Fekete-Győrék választása Márki-Zayra esett. A  Momentum pártelnöke elmondta, szerinte Karácsony és Márki-Zay nem tudtak megállapodni a második fordulóra, ezért a Momentumnak döntenie kellett, a szempontjuk pedig az ellenzék megújítása volt. 

Ezen kívül úgy vélik, vele van a legnagyobb esély a Fidesz leváltására. Azt ígérte, mindenben segíteni fogják a kampányát. Orosz Anna arról beszélt, hogy az elmúlt napokban a Momentumban komoly viták voltak arról, hogy a második fordulóban mi az ő szerepük. Elmondta: azért Márki-Zayt támogatják, mert jobbról és balról is meg tud szólítani szavazókat, ezért vállt válnak vetve fognak küzdeni. A hódmezővásárhelyi polgármester megköszönte a Momentum támogatását, és elmondta,  biztos abban, hogy a szerepvállalásával meg tudják szólítani a bizonytalan szavazóka

Óriási eredmények tartja, hogy 106 hiteles jelölt képviseli az ellenzéket a Fidesz ellen 2022-ben. Így nagy esély van szerinte a kormányváltásra. A Momentum kulcsszereplő volt az ellenzék megújulási folyamatában Márki-Zay szerint. Hozzátette: várja Karácsony Gergelyt, pártjait és szavazóit is, valamint a DK-s szavazókat is. Arra kért mindenkit, hogy minden józanságot figyelembe véve okos döntést hozzanak az előválasztás második fordulójában.

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bellmondo
2021. október 07. 21:06
Ki a fasz ez a Márki? Orbán bárót ismerjük, Gyurcsányi grófot ismerjük, ezt a Márkit nem ismerjük.
tevevanegypupu
2021. október 07. 17:54
Most akkor Karácsony támogatja vajon Hadházyt Zuglóban?
jánosbácsi
2021. október 07. 17:44
A momentumban sok sok tehetséges fiatal van. Térjetek már észhez és zavarjátok el ezt a tehetségtelen lúzert.
Erdőmester
2021. október 07. 17:33
Péter! Játszunk el a gondolattal. Miniszterelnök leszel. Mi lesz másnap? Jön Fletó és lediktálja a kormányösszetételt. Te mást akarsz. Fleto megint felhív és jelzi, hogy a paamentben magadra fogsz maradni. Te ellenállsz. Fletó elhíreszteli, hogy szegény MZP mögül elfogyott a támogatás. Bizalmatlansági indítvány, megpuccsolnak mint Meggyesit és Dobrev Klára lesz az új miniszterelnök. Neked meg annyi. Hát valami ilyesmi várna Rád, de remélhetőleg erre a választók bölcsessége miatt nem kerül sor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!