Videóval készül a Békemenetre a budapesti Fidesz

2021. október 22. 22:09

A budapesti Fidesz ünnepi videójában megnézhetjük az 1956-os forradalom ikonikus helyszíneit egykor és most.

2021. október 22. 22:09
null

„Kossuth tér, Lövőház utca, Corvin-negyed... Ma hétköznapi arcukat mutatják nekünk, 1956-ban ezeken az utcákon a magyarok történelmet írtak. Tisztelet a hősöknek! Találkozzunk holnap a Békemeneten, majd hallgassuk meg fél 4-től Orbán Viktor ünnepi beszédét!” – írta a budapesti Fidesz szervezet videójában a Facebookon. 

Fotó: Archives Snark / Photo12 via AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2021. október 23. 09:16
ezt igy okt. 23. elé. Hogy ne legyenek kétségeink, mennyire nincs köze az orbán rezsimnek 56 szabadságharcához: "Magyarország nem ítélte el Kína ujgurok elleni jogsértéseit. A Nicolas De Riviére francia ENSZ-nagykövet által felolvasott dokumentum a többi között általános és szisztematikus emberi jogsértésekről, kínzásokról, kényszersterilizációkról, szexuális erőszakróltett említést. A nyilatkozat elfogadói felszólították a pekingi vezetést, hogy tegye lehetővé ENSZ-megfigyelők akadálytalan bejutását az érintett kínai régióba. Az állásfoglalást 43 ország – köztük Németország, az Egyesült Államok, Kanada és Japán – támogatta az ENSZ-közgyűlés egyik emberi jogi bizottságában. Az MTI nem tartotta fontosnak megemlíteni, hogy Magyarország ezúttal sem írta alá a Kínát elítélő dokumentumot." https://24.hu/kulfold/2021/10/22/ujgurok-kinzas-magyarorszag-kina/
lazio154
2021. október 23. 08:23
Ez a Békemenet szó nagyon zavaró. Lenin elvtárs és utódai ezt rég kisajátitották maguknak. Létre is hoztak olyanokat mint Béke tábor, Béke világtanács és létrehoztak Békemenetet is Jr. Luther vezetésével, ezen tul még vallássá is lett a Béke . Lettek Béke papok is! Várni kellene ezzel fél évet. Akkor a Cöf rendezhetne Diadalmenetet, vagy Gyászmenetet, utóbbi esetén a Foglyok menetét is!
McEmese
2021. október 23. 08:15
Videón van már Orbán Viktor ünnepi beszéde is, íme: https://www.youtube.com/watch?v=SRUPK7NuDTo
critical man
2021. október 23. 08:14
A Szemlóhegyi villára kellene kivetíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!