„Gyere ide!” – így balhézott össze Márki-Zay a közönséggel Tihanyban

2021. október 11. 22:17

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelölt ingerültségében lehungarofóbozta a közönség sorai közül kérdező hallgatót.

2021. október 11. 22:17
null

Márki-Zay még idén augusztusban vett részt Tihanyban a Tranziton, ahol Hollik Istvánnal vitatott volna meg szakpolitikai kérdéseket Kárász Róbert moderálásában. A beszélgetés során a hungarofóbiának a témakörére terelődött a szó, amely során elhangzott a következő három mondat:

Márki-Zay Péter: Az a hungarofób, aki ide juttatta az országot, az a… meg aki onnan kiabál, és nem mer idejönni…
Kárász Róbert: Várjon egy picit! Ne, ne, ne! Legyen kicsit kulturált…
Márki-Zay Péter: (kiintve a közönség felé) Gyere ide! 

A drót.info találta meg az ominózus jelenetet, akiknek a kommentárjának ide vonatkozó részét változtatások nélkül közöljük, mivel magunk sem tudtuk volna jobban összefoglalni az esemény kvintesszenciáját.

„Az ukrán parlamenti ülések rutinos nézői számára persze nem ismeretlen, hogy a politikai vitákat a »gyere ki a hóra, kisköcsög« felkiáltás után némi, átmozgató jellegű ökölharccal vívják meg.

Még úgy is, hogy a politikai indíttatású tömegbunyók meghonosításáért sokat tett a műfaj másik nagy hazai tisztelője, Jakab Péter. [...]”

A tranzitos beszélgetés ide vonatkozó rövid, 11 másodperces pillanatát alább tekintheti meg:

Nyitóképünk illusztráció. MTI/Balogh Zoltán

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. november 06. 17:50
Ó, a prli ügynök!
SzifonPajkaszegről
2021. október 23. 05:29
Korábban azt gondoltam, egy rövid ideig, hogy ez a pasas esetleg valami újat tud mutatni, és Orbánt képes értelmiségi módon leváltani. De minél többet láttam belőle, annál inkább elborzasztott az a szinte skizoid kegyetlenség, ami sugárzik belőle. Szerepet játszik, amit jó szociopataként csak addig képes játszani, amíg nincs sok ellenirányú faktor, ez a fajta nem bírja, ha röhögnek rajta, kihozza belőle az állatko. Alkalmatlan miniszterelnöknek, nincs meg hozzá az alkata, a kiállása, csak a nagyon buta és sötét, erőteljes emocionális ingerek alapján működő embereknek lehet favorit. Amúgy meg, messze van még a választás.
zakar zoltán béla
2021. október 13. 09:23
Sok-sok idegroncs a béloldalon.
Hatter
2021. október 13. 00:04
Buta paraszt, épp a 15 percét tölti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!