Orosz Anna: Mától én vagyok a Momentum ügyvezető elnöke!

2021. október 11. 19:23

A Momentum új – ügyvezető – elnöke szerint Márki-Zay képviseli a leghitelesebben a Momentum értékeit.

2021. október 11. 19:23
null

Mint ismert, vasárnap Fekete-Győr elbukta a bizalmi szavazást, a párt küldöttgyűlése megvonta a bizalmat a politikustól, miután a pártelnök legutolsó lett az előválasztás miniszterelnök-jelölti versenyében.

Fekete-Győr ezek után lemondott az elnöki tisztségről.

Hétfőn a Momentum a Széll Kálmán téren tartott egy sajtótájékoztatót, amely során Fekete-Győr András és Orosz Anna bejelentették, hogy utóbbi lesz az ügyvezető pártelnök a tisztújításig. Orosz ennek kapcsán a Facebook-oldalán adott ki egy nyilatkozatot, melyben felvázolta az elnökségének a főbb irányvonalait.

A bejegyzés tanulsága szerint a Momentum az elnökségével továbbra is egy fenntartható Magyarországért fog dolgozni, illetve Orosz megjegyezte, hogy a Momentum kapta a második legtöbb szavazatot a pártok között. Szerinte

a lila párt az ellenzék megújításának a motorja.

A Momentum továbbra is Márki-Zay Pétert támogatja

A bejegyzésben megemlíti, hogy szerintük továbbra is Márki-Zay a garancia a változásra,

s ő képviseli a leghitelesebben a Momentum értékeit.

Emellett megköszönte Orosz Fekete-Győr Andrásnak az elmúlt öt és fél éves munkáját, s kereken kijelentette, hogy bár már nem ő a párt elnöke, de továbbra is fontos és értékes tagja marad a Momentumnak az elektromosrollermosó-politikus.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2021. október 13. 07:46
Szóval egy nem Monentum-tag képviseli leghitelesebben a Momentum értékeit? Csoportosan ki kellene lépni az érték-nemképviselő csürhének, ha ez igaz - még a saját értékeik képviseletére is pártonkívüli kell nekik.
Csigorin
2021. október 12. 09:24
Moszkvaban volt szokas hogy mindig az lett a Fotitkar aki az elozo temetesen a beszedet mondta. Ha tartjak magukat a hagyomanyhoz, akkor Cseka lesz az uj vezer.
brekker
2021. október 12. 08:50
Az amcsik és a németek nem raknak minden tojást egy kosárba.
Fila2020
2021. október 12. 08:25
Hiányzik a magyar politikai életből egy klasszikus, nemzeti liberális párt, és egy igazi, magyar baloldali párt. Ezek nélkül nincs valódi alternatívája a Fidesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!