Mozgásképtelen mókust szabadítottak a tűzoltók egy debreceni fáról

2021. október 27. 13:39

A rágcsálót azóta már megműtötték, köszöni szépen, jól van.

2021. október 27. 13:39
null

Törött lábú mókushoz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat október 26-án kora délután Debrecenben a Nagyerdei körútra – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala. Hozzátették: A bajba jutott kis rágcsáló annyira megsérült, hogy

nem tudott a fáról lejönni.

A tűzoltók végül dugólétra segítségével és kézi erővel tudták az állatot megmenteni, akit a nem mindennapi kaland után állatkórházba szállítottak. A mókust azóta már megműtötték, köszöni szépen, jól van, írja az oldal.

Kép forrása: Facebook

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. október 28. 09:29
A Csókay Andrásék által meggyógyított Rabeya magyarul énekli azt, hogy a mókuska leesett a fáról, kitörött a lába és a doktor bácsi meggyógyítja: https://www.youtube.com/watch?v=H-Sx-JrwV-Q Illetve pontosabban: "Mókuska, mókuska felmászott a fára Leesett, leesett, eltörött a lába Doktor bácsi, ne gyógyítsa meg Huncut a mókus, újra fára megy."
bunko_jobbos
2021. október 28. 07:47
Ennél már csak az az index-hír volt jobb, mikor a németeknél öt ember mentett meg egy csatornafedélbe szorult patkányt. :-)))))))))))))))))))))))) https://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/2019/02/27/az_europai_tarsadalom_vegerol Az is hülye, aki a világról nem ész alapján, hanem "cukiság" alapján dönt. 1. Az állatok naponta milliószám döglenek meg balesetben. 2. Még több hal meg attól, hogy a másik megeszi. 3. A fentiekből látszik, hogy a jóleső érzésn kívül SEMMILYEN értelme nem volt ennek a mentésnek. Ja, és gondoljatok bele, hogy ez a mókus mennyi szén-dioxidot szabadított rá a világra! :-) Megrágta a növényeket, amik aztán nem tudnak a gonosz CO2 ellen küzdeni, a tűzoltóautó is gázolajjal megy, nem beszélve a gonosz állatorvosról, aki biztosan autóval megy munkába. Ezzel a paródiával ez volt a célom, hogy belássa mindenki, hogy teljes egészben kell gondolkodni, általánosítani kell a következményekkel együtt, és konzervatívan kell gondolkodni, ami főleg azt jelenti, hogy a szüleink, nagyszüleink példájából kell kiindulni erkölcsi kérdésekben. Igen, le kell vágni a tyúkot. A nyakánál fogva, és nem mint egy széplélek nyafogni, hogy jujj, cuki madár. Az európai ember teljesen elnőiesedett, ami ugyanolyan hiba, mint az elférfiasodás (lásd II. vh.).
bunko_jobbos
2021. október 28. 07:33
Naponta rengeteg mókus hal meg, minő borzalom! Létesítsünk mókuskórházakat, irtsuk ki a ragadozókat! Szerencsére a vegánmozgalom pont ezt akarja hosszú távon. A világ megérett a pusztulásra.
annamanna
2021. október 28. 04:44
"Itt a toplista: ők voltak idén a legjótékonyabb magyarok Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport alapítója, vezetője, Magyarország leggazdagabb embere az első. Magánadományai 2021-ben meghaladták az 1,4 milliárd forintot Gattyán György, a Docler-csoport alapítója, tulajdonosa áll, aki 2021-ben ötszázmillió forintot adott jótékonysági célokra. Szíjj László, a Duna Csoport tulajdonosa áll, aki négyszázmillió forintnál többet szánt idén vagyonából jótékonykodásra. Paár Attila építőipari nagyvállalkozó, a WHB-csoport vezetője. Magánadomány 2021-ben: 400 millió Ft. Hermann Kamilla, az Indotek Group partnere. Idén kétszázmillió forintot szánt erre Varga Zoltán, a Centrál-csoport alapítója, tulajdonosa és elnök-vezérigazgatója, aki 172 millió forintot szánt ebben az évben jótékonykodásra" https://index.hu/gazdasag/2021/10/27/itt-a-top-lista-meszaros-lorinc-a-legjotekonyabb-magyar/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!