Kutatás: Tovább nőtt Orbán Viktor népszerűsége

2021. szeptember 03. 22:34

Orbán Viktor továbbra is jóval népszerűbb, mint bármelyik baloldali miniszterelnök-jelölt-jelölt, de Jakab Péter népszerűsége hatalmasat esett – áll az e-benchmark kutatásában.

2021. szeptember 03. 22:34
null

Orbán Viktor továbbra is jóval népszerűbb, mint bármelyik baloldali miniszterelnök-jelölt-jelölt, sőt, jelentősen növelte is előnyét, hiszen négy százalékot erősödött egy hónap alatt, míg az őt követő Dobrev Klára két százalékot gyengült. Karácsony Gergely hibahatáron belül erősödött, Jakab Péter ugyanakkor nagyon visszaesett múlt havi – akkor sem túl magas – támogatottságához képest – áll a Demokrata által megrendelt, ezer főt érintő küzvéleménykutatásban.

Kutatás: A választási részvétel 2018-hoz hasonlóan magas lehet majd

A Fidesz egyedüli pártként toronymagasan vezet és egy százalékot erősödött is,

de ami a lap szerint azért figyelemreméltó, mert ezzel párhuzamosan a Jobbik – pártelnökéhez hasonlóan – jelentősen, három százalékkal visszaesett. Ha csak a baloldali koalíció és a kormányzópártok között kell választani, a két oldal továbbra is fej fej mellett áll.

A választási részvétel 2018-hoz hasonlóan magas lehet majd – áll a kutatásban.

Részletek a kutatás eredményeiből:

*** 

*** 

 ***

*** 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bradanek
2021. szeptember 04. 20:13
Veled vagyunk Viktor!
..--..
2021. szeptember 04. 17:13
-zsoltkom- "Tovább nőtt Orbán Viktor népszerűsége" Ez a hivatalos időjárás jelentés. Csak még az előrejelzés komolyan vehető hatóidejét nem közölték. (Három napos... egy hetes... két hetes?) És persze sokan vettek már fel pulcsit bejelentett jó időre, amióta jósolják, hogy Orbánt mennyire szeretik. Azt is taglalni kellene, hogy milyen témától nőtt a népszerűsége Orbánnak. Mert mondjuk, ha a korrupció művelése miatt, vagy a civilizált világból való kirekesztése miatt, hát legyen meg a drukkolók öröme, legyen ez az ő bizonyítványuk... csak közben 2022-ben le lehessen őket cserélni. Talán az a legjobb, ha abban a hitben vannak a Fidesz hívők, hogy még van esélyük.
istvanpeter
2021. szeptember 04. 11:27
De a választás napján majd nagyon meg kell nyomni emberek, mert az ördög mindig ott ül a trágyadombon.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. szeptember 04. 10:56
Gyurcsány Ferenc 2006 júniusában vallotta be a valós kormányprogramot az OÉT ülésén. Augusztustól 30 százalékkal emelkedik a gáz, 14 százalékkal az áram A vállalkozásokat és a hatmillió feletti éves jövedelmeket 4 százalék szolidaritási különadóval sújtják 2007 től bevezetik a házipénztári adót az ÁFA 15 százalékos kulcsát szeptembertől 33 százalék emeléssel 20 százalékra emelik A kampányban sulykolt adócsökkentési programot el kell halasztani Az EVA 15 százalékról 25 százalék lesz (33% emelés) Nem szűnik meg a tételes egészségügyi hozzájárulás A munkavállalói egészségbiztosítási járulék pedig 4 százalékról 6 százalékra nő (50% emelés) A magyar költségvetés öt év alatt, egyszer sem teljesítette a hiánycélokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!