Kocsis Máté gratulált Fekete-Győrnek

2021. augusztus 19. 13:24

„Bizonyára megérti majd Fekete-Győr, miért vannak a szülőknek előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

2021. augusztus 19. 13:24
null

Mint arról mi is beszámoltunk, apa lesz Fekete-Győr András. Kocsis Máté is gratulált közösségi oldalán a Momentum elnökének, mint bejegyzésében írta, ez „a legjobb dolog, ami az életben történhet”. Hozzátette: „ha majd megszületik a gyermek, és Fekete-Győr András is túl lesz számtalan átvirrasztott éjszakán”, akkor 

bizonyára megérti majd, hogy miért vannak a szülőknek – így neki is – előjogaik a saját gyermekük nevelését illetően.”

Kocsis Máté úgy fogalmazott, még az sem lesz Fekete-Győr ellenére, hogy „az ő tudta és beleegyezése nélkül semmilyen irányú szexuális propagandával ne traktálják a kiskorú gyermekét, illetve az úgynevezett érzékenyítés címén ne tartson előadást (leginkább semmiről) például egy ötven-hatvan körüli férfi miniszoknyában és tűsarkú cipőben”.

Bejegyzése végén a Fidesz frakcióvezetője sok boldogságot, és jó egészséget kívánt Fekete-Győrnek és családjának. 

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. augusztus 19. 16:21
Mi van, ha Fegyőr a lány?
Kristály
2021. augusztus 19. 15:55
Szegény gyerek hová születik mindegy ki az apa de abban felnőni. Senki nem szeretné önmaganak.
péterx
2021. augusztus 19. 15:11
Elegáns, frappáns, találó, ad hominem!
reepcze
2021. augusztus 19. 15:04
Tisztelt Frakcióvezető Úr! A törvény sajnos túlzottan liberálisra sikeredett, minekutána Andriska teljes joggal érezheti felhatalmazva magát, hogy személyesen adja elő a miniszoknyás-tűsarkús performance-ot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!