Szabó Tímea a Facebookon gyűjt 9,6 milliós büntetésére

2021. július 06. 13:11

Szabó Tímea megerősíti, hogy a párt tagjainak büntetéseit a Párbeszéd bankszámlájára átutalt adományokból kívánják fedezni. 

2021. július 06. 13:11
null

„Azt írja a propagandamédia, hogy mi »üzletet« csinálunk abból, hogy a Kövér által kiszabott jogtalan büntetéseket az »adófizetőkkel« fizettetjük meg. Üzenjük Kövérnek, Orbánnak és a lakájmédiának: 1. ők csinálnak üzletet a teljesen illegitim büntetésekből. Nincs olyan ország Európában, ahol a szabad szólás- és véleménynyilvánítást 10 millió forintra büntetik egy erőszakmentes akcióért. Kizárólag az azerbajdzsáni »baltás« köztársaságban, Kim Dzsongun Észak-Koreájában és és Putyin Oroszoországában torolják így meg, ha valaki nem ért egyet a »Kedves Vezető« hazáját és az embereket eláruló politikájával” – írja posztjában a Párbeszéd társelnöknője. 

„Ők üzletelnek a mi büntetésünkkel, hiszen, a mai napig nem tudjuk, hogy mit csinálnak a Tordai Bence által kiszabott 8,2 millió forintos büntetéssel, és az én 9,6 milliós sarcom sorsáról sem tudunk semmit. Vajon mire költi ezt Kövér László?” – írja Szabó Tímea, aki ezután megerősíti, hogy folytatják a gyűjtést, és az „ellenállást is” azáltal, hogy a párt tagjainak büntetését a Párbeszéd bankszámlájára átutalt adományokból kívánják fedezni. 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 17. 16:18
Kaptam a napokban egy francia gyorshajtás csekket. Ha felteszem a facebookra kifizetitek?
Reszelő Aladár
2021. július 17. 13:36
Timi, ti kapjátok az adófizetők pénzéből a fizutokat. Én is fizetek azért, hogy a "bezárt" Parlamentben rikácsolj minden áldott ülésnapon a napirend előtt. Szóval amikor kifizeted a bírságot, akkor visszaadod ezt a pénzt. Ha pedig ehhez a sajátjaidtól kell tarhálni, amíg ők összeadják, hát csináld, te dolgod. Viszont vigyázz, mert a tartozásra a te neved van írva, ha mozgalom továbblép rajtad, te maradsz szarban.
APA152
2021. július 16. 18:54
Kedves Szabó Tímea ! Elmondaná kérem,hogy lehet valamivel elszámolni,amit még nem fizetett be? Vagy a gyűjtés nem is a büntire kell ? Nem gondolkozott még azon,hogy talán a stricheléssel hamarabb összeszedné? A megjelenése alapján még én is szánnék magára némi pénzt. De szigorúan csak akkor,ha a száját nem beszélni használja.
gonterl
2021. július 08. 16:35
A 28500 forintos minimális nyugdíj 500 forintjából lassan gyűlik össze a majdnem tízmilliós bírság összege. Legalább 20 ezer minimális nyugdíjas 500 forintjára pályázik Kövér úr! Biztosan a saját havi jövedelmét vette alapul a bírság kiszabásánál. A bíróságok magánembereket nemigen büntetnek ilyen mértéktelenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!