Kocsis Máté: A pedofilokat számos munkakörből ki kell tiltani!

2021. május 20. 15:53

A Fidesz frakcióvezetője szerint nem dolgozhatnak strandon, vidámparkban, állatkertben, sportegyesületben.

2021. május 20. 15:53

A pedofilokat minden eszközzel távol kell tartani a gyermekektől, ezért számos munkakörből ki kell őket tiltani – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Facebook-oldalán a pedofilellenes törvénycsomag benyújtása kapcsán.

Kocsis Máté azt írta, erre is javaslatot tesznek a pedofilellenes törvénycsomagban. „Eddig is voltak olyan területek – például az oktatás és az egészségügy –, ahol foglalkoztatási tilalom volt, de tovább kell bővíteni ezek körét. A pedofilok nem dolgozhatnak szabadidő eltöltésével, szórakozással, sportolással kapcsolatos munkahelyen, vagyis például strandon, vidámparkban, állatkertben, sportegyesületben” – írta a frakcióvezető. Hozzátette: „így jelentősen csökken az esélye, hogy kiskorúak közelében legyenek”.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2021. május 21. 12:00
És mindent megtudni a családjaikról, mert valahol ott kezdődhetett az ő megrontásuk is.
gonterl
2021. május 21. 08:17
Valaki megmondja, hogy ki a pedofil. Mik a pedofilság ismertető jegyei. Azzal egyetértek, hogy ne engedjünk a birkák közé farkasokat.
Rocktoberi
2021. május 20. 20:09
Ne erőlködj, MekkEmese! Rég kiikszeltelek. Általában így teszek azokkal, akik az unalmas hülyeségeikkel szennyezik ezt a felületet.
Szerintem
2021. május 20. 19:17
Nem kellene kifelejteni a pszichésen, lelkileg megrontó, homoszexualitásra, nemváltásra érzékenyítő LMBTQ propagandistákat is eltiltani legalább a gyerekek közeléből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!